2777
2789
عنوان

اینجا وکیل هست؟شوهرم وسایل ی زنو اورده خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 50 پست
با وکیل صحبت کردم گفتن ک نمیشه بابد صیغش تو دفترخونه باشه و اینکه زنه متولد ۵۵ شوهرم متولد ۷۱

ببین عزیزم حتی اگر صیغه توی دفتر خونه ثبت هم نشده باشه اگر شوهرت ادعا کنه که بین خودشون صیغه خوندن شرعا قاضی نمیتونه رابطه شونو غیر شرعی بدونه اما این در صورتیه که شما بتونی ثابت کنی اونا رابطه جنسی داشتند صرف بودن وسایل اون خانم تو اون خونه دلیل وجود رابطه جنسی نیست مگر کسی بیاد شهادت بده که اونا رو باهم دیده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم حتی اگر صیغه توی دفتر خونه ثبت هم نشده باشه اگر شوهرت ادعا کنه که بین خودشون صیغه خوندن ش ...

باید حضورا برم باوکیل مشورت کنم ب تلفنی میگن فعلا وقت نداریم میترسم برم بیان وسایلو بردارن اخه 

خدايا شكرت 🌈
باید حضورا برم باوکیل مشورت کنم ب تلفنی میگن فعلا وقت نداریم میترسم برم بیان وسایلو بردارن اخه 

ب یکی از خانوادت بگو بیان بمونن

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃

اگ میتونی هم قفل خونرو عوض کن

اگ میشد ی چیز هم میزاشتی ت خونه ک فیلم و اینا ضبط کنه خودت میرفتی بیرون یا ی جا وایمیستادی زنه بیاد بره ت خونه میشد مدرک برات

اره عدم تمیکن زده برامن ی پیامک اومد تا ۷۲ساعت دیگ توخونه باش ولی نرفتم

پس ادعایی درمورد اون خانم نمیتونی داشته باشی ضمن اینکه ثابت کردن رابطه جنسی نامشروع بین شوهرت واون خانم خیلی سخته  بهتر بود وارد خونه نمیشدی 

خیانت مردها جرم محسوب میشه؟ آخه دادگاه ب خیانت کاری نداره. بیچاره ما زن ها،دادگاه همش طرف مردهاس.

چون کتک هم داشته بعد من خیانتشو ثابت کردم با زن متهل

خدايا شكرت 🌈