2777
2789
عنوان

اینجا وکیل هست؟شوهرم وسایل ی زنو اورده خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ک ببینم صحاب این وسایل کیان اگر صیغه نیست ک بتونم شکایت کنم طلاق بگیرم طلاقم نمیده الکی میگ میخوامت

از راه دیگه نمیشه ثابت کنی صیغه نیستن؟ استعلامی چیزی

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
ک ببینم صحاب این وسایل کیان اگر صیغه نیست ک بتونم شکایت کنم طلاق بگیرم طلاقم نمیده الکی میگ میخوامت

عزیزم چطور میتونی ثابت کنی صیغه نیست می‌تونه ادعا کنه خودش صیغه کرده و قاضی هم موظفه بپذیره

اگه میتونی ازهمسایه ها استشهاد جمع کن  که  زن میاره

خب همسایها میگن ما ندیدیم ولی وسایل شخصی لباس خواب و خیلی ببخشید قرص تجدید کننده جنسی هم پیداکردم

خدايا شكرت 🌈
مطمنم اگ از خونه بزنم بیرون میان وسایلو برمیدارن میبرن کاری هم از من ساخته نیست

ببین بابت طلاقت    من وکیل خواهرم  گفت  برو به خاطر حکم تمکین  خونش  .بعد خانوادت  دم دست باشن   تو کوچه یا راهرو باشن   .اونجا دعوا راه بنداز  و   سریع خانوادت زنگ بزنن ۱۱۰  و   صورت جلسه کنن.  دیگه نمبتونه حکم تمکین و  زدن دوم بگیره.  و انقدر باید اذیت کنی تا طلاق بده.

عزیزم چطور میتونی ثابت کنی صیغه نیست می‌تونه ادعا کنه خودش صیغه کرده و قاضی هم موظفه بپذیره

با وکیل صحبت کردم گفتن ک نمیشه بابد صیغش تو دفترخونه باشه و اینکه زنه متولد ۵۵ شوهرم متولد ۷۱

خدايا شكرت 🌈
نمیدونم مهریت چندتاس   ولی باید ۱۰۰تا  ۱۰۰اجرابزاریش.   تا  بگه غلط کردم طلاق بد ...

همینکارو کردم ولی میگ ندارم مهریرو قسطی کنید میخواد منو عذاب بده خودش افتاده با زنی ک اندازه مادرشه دقیقا

خدايا شكرت 🌈