بچه ها بی بی چکام از دیروز داره هاله میندازه پایینی مالی دیشبه و بالایی مال امروز صبحه که پررنگ تر شده و هردوتا هم زیر یک دقیقه هاله انداخته،الان روز۳۱سیکلمم و پریودام نامنظمه نمیدونم عقب انداختم یانه،ولی از روز تخمک گذاری تا دیروز سینه هام به شدت درد میکردن از دیروز سینه دردم خوبه خوب شده،هرماه وقتی سینه دردم خوب میشه دوسه روز بعدش پری میاد،حالا یعنی این بی بی چکا کاذبن یا ممکنه باردار باشم با وجود از بین رفتن سینه درد؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
تا دیروز همه چی-از امروز هیچی-ترشح اصلا ندارم از روز تخمگ ذاری تاالان خشک خشکم-فقط دو هفته است سردردم و میل به غذا ندارم سینه دردم داشتم خوب شده دلدرد پریودی ولی دارم هنوز
منم دقیقا بعد از چندروز که بی بی چکم مثبت شد سینه دردم خوب شد و خیلی ترسیدم نکنه پریود شم اخه خیلی هم دلدرد و کمردرد پریودی داشتم ولی خب خداروشکر نشدم و باردار بودم