2777
2789
عنوان

شوهرم یجوری شده

697 بازدید | 50 پست

بچه ها شوهرمن یجوری شده عصبی شده همش دنبال بهونه گیریه با من دیگه مثل قبل نیس تاقبل اینکه بامادرش اینا رابطش خیلی خوب بشه اینجوری نبود ی مدته این مدلی شده مثلا جاش رو از من جدا کرد گفت بخاطر بچم که کوچیکه سختشه رو تخت اومد تو پذیرایی منم گفتم دنیاارزش نداره اومدم تو پذیرایی حالا دوباره چن شبه میگه کمرم دردمیگیره رو زمین رفت تو اتاق رو تخت.منم باهاش قهرکردم بهشم گفتم دیگه برام مهم نیستی هرکار دوس داری بکن.نظرتون چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای کارش مشکوکه 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

باآرامش وحوصله وصبر باهاش حرف بزن ببین چشه نزار جاشو جدا کنه بگو بدونه تو خوابم نمیبره خیلی مراقب باش فکرای بد نکن خوب فکر کن  اتفاق خوب  بیفته منم شرایط خوبی ندارم این روزا ولی دارم تحمل میکنم تاببینم خدا کی نگاه میکنه مارو

لایک نکنید                      
بجای دعوا برو پیشش بخواب بهش محبت کن معذب بشه عذاب وجدان بگیره حتی شده بخاطر دشمنات باهاش خ ب باشی ...

یجورایی بهم برخورد آخه من بخاطر اون اومدم پذیرایی خوابیدم.دیگه ازش منم سرد شدم