2777
2789
عنوان

بچه ها توورخدا بیاید اینو ببینید دارم سگ لرزه میزنم از ترس+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3099 بازدید | 100 پست
منم عین تو

نکنه گرگینه باشه

@یکدانه_هسدم    

@عaسsaلl   

@پرنسس_دیلیا_*  

بچه ها بیاید

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرامیترسی اخه من فکر کردم توحیاطتتون یچی دیدی

اخه بیینش

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
نکنه گرگینه باشه @یکدانه_هسدم       @عaسsaلl      @پرنسس ...

جانممم

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
جانممم

دارم مییمیرم از ترس😭🤣🤣خدایا خندمم گزفته اژ قیافش

ولش دخترنترس ماخونمون نزدیک جنگل ازبس گرگ وپلنگ واینادیدم کلا نمیترسم😁

🥲🥲چشم

خدایا منو گاو‌ کن وای یک پایگاه اطلاع‌رسانی کویتی با انتشار این خبر نوشت: مسئولان شهر آ ...

ووویی عسل ایناااا چیه از کجا دیدیییش🙁🙁🙁🙁🙁

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
ووویی عسل ایناااا چیه از کجا دیدیییش🙁🙁🙁🙁🙁

میبینییی توی گوگل

دوربینای مداربسته باغ وحش تگزاس ضبط کرده