2777
2789
عنوان

بچه ها توورخدا بیاید اینو ببینید دارم سگ لرزه میزنم از ترس+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3099 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه تو ایران نیست وگرنه جرات نداشتم برم بیرون

دارم زمینو گاز میزنم از ترس چه غلطی کنم الان من

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
دارم زمینو گاز میزنم از ترس چه غلطی کنم الان من

اووو آمریکا تا ایران راهش دوره نترس نمیاد اینورا

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤
سلام شما باردارین؟

نه عزیزم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
کاش گفته بودی حساسا و باردارا نیان😣😣😣 من تنهام شوهرم سرکاره 

گفتم ترسناکه

تقصیر مامانمه  بردااشته توی تازیکی به همه خونه نشون داده 😐😐😐

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
همین ؟؟ به نظر من گرگه توی بز بز قندیه 

😂😂😂😂😂😂😂😂 عکسو دیدم  حقیقتش ترسیدم کامنتت رو خوندم ترکیدم از خنده خداخیرت بده

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂