اخه اینجوری ک نمیشه همه هزینه ها عقد و داماد بده اونوقت عروسی هم بگیره دوسال دیگه ..ازالان باهاشون دعوا افتادم خسته شدم اصا نمیخام کاس میشد بهم بزنم مگ خانواده داماد قبول میکنه همه رو بده اخه تو این گرونی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من که شوهرم شمالیه مادرشوهرم خودش ریالی خرج ما نکرد بعد لیست جهیزیه میفرستاد اینقدر پررو!!!! منم توش ...
منم یکی از دوست هام با ی پسر شمالی ازدواج کرد ، بعد بابا پسره گفته بود ب پدر عروس شما همه هزینه ها رو بدید من الان دستم تنگه ی زمین هام و میفروشم بعد سهم خانواده داماد از مراسمات و میدم ، اون بیچاره هام باور کردن گفتن باشه ، الان ۵ سال از ازدواجشون گذشته ب رو خودشون هم نمیارن ، یبار دوستم حرفش و پیش کشیده بود دعوا را انداخته بودن و ب عروس خیلی حرف ها زده بودن
خیلی ببخشید یه سری از شمالی ها فقط وایمیستن نگاه کنن ما عروس شمالی داشتیم فقط با یه چم ...
شمال رو مطمئن نیستم، من دیدم جهیزیه میدن خانواده ی دختر خودم شمالم
ولی جنوب که تو همین نی نی سایت شنیدم همه چی با داماده
برون شو ای غم از سینه، که لطف یار میآید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار میآید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار میآید
منم یکی از دوست هام با ی پسر شمالی ازدواج کرد ، بعد بابا پسره گفته بود ب پدر عروس شما همه هزینه ها ر ...
دامادم شمالیه ..اینجا رسمه عقد با عروس و عروسی و با داماد سه تا کالا بزرگم داماد بقیه عروس ...اینا میگن عقد و عروسی رو هردو رو داماد باید بگیره درصچرتی ک همه فامیلا عقد رو عروس داده میگم خب جشن عقد نمیخام وقتی پول نمیدین میگن نه باید بگی م
منم یکی از دوست هام با ی پسر شمالی ازدواج کرد ، بعد بابا پسره گفته بود ب پدر عروس شما همه هزینه ها ر ...
وای منم مادرشوهرم گفت هر چی طلا و پول جمع بشه برای داماده و پدر شوهرم پس میده ، همه پولا را خودشون برداشتند طلاها را دادند ما، الان هم پول ، هم طلاها را خودمون داریم پس میدیم اگه یه عروسی نبریم ابرومونا میبرن از بس همه جا میگند بعدم قهر میکنند!!! تازه ما مستاجر بودیم شوهرم تصادفم کرده بود وام ازدواج گرفتیم اونم پدر شوهرم میگفت بدید به من !!! کادوی عروسی یه نیم سکه بهم دادند بعد همونا از رو طلاها برداشتند بازم بگم یا بسه 😭😭😭