2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتشون کنه عزیزم

وای منم چند شب پیش خواب مامانبزرگمو دیدم تو خواب دیدمش ولی یهو فهمیدم مرده بغضم گرفت و شروع کردم به اشک ریختن یهو از خواب پریدم دیدم از چشمم اشک اومده و بی اختیار شروع کردم به گریه کردن و حالم خیییییلی بد شد😢

خدا رحمتشون کنه عزیزم وای منم چند شب پیش خواب مامانبزرگمو دیدم تو خواب دیدمش ولی یهو فهمیدم مرده بغ ...

نمیدونم چیکار کنم ببینمشون 

مامانم منو حامله بود بابام فت کرد

یبارم تو خاب ندیدمش 

نمیدونم چیکار کنم ببینمشون  مامانم منو حامله بود بابام فت کرد یبارم تو خاب ندیدمش

عزیزممممممم😦😢 چقدر تلخ 

خدا روح پدرتون رو شاد کنه و بقای عمر شما و مادر عزیزتون باشه و همیشه سالم باشید❤💘💘💘💘💘

منم داداشم ۷ سال پیش از دست دادم اوایل خیلییی خوابش میدیدم هر بار تو خواب بی اختیار داد میزدم و گریه میکردم و صداش میزدم ولی بازم خوابش میدیم، آخرین بار که به خوابم اومد چند ماه بعد فوتش بود که بازم با جیغ و گریه صداش کردم که با ناراحتی پشتش بهم کرد و رفت..‌

شاید شما هم مثل من خیلی غصه شون میخوری برا همینه نمیان تو خوابت چون اگه بیان روحشون اذیت میشه

منم داداشم ۷ سال پیش از دست دادم اوایل خیلییی خوابش میدیدم هر بار تو خواب بی اختیار داد میزدم و گریه ...

خدا رحمت کنه برادرتونو روحش شاد.

من هرروز برا اینکه بیان تو خاب دعا میکنم گریه میکنم قران میخونم ولی ...

خدا رحمت کنه برادرتونو روحش شاد. من هرروز برا اینکه بیان تو خاب دعا میکنم گریه میکنم قران میخونم ول ...

ممنون عزیزم، خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه.

من فکر میکنم گریه و زاری ما باعث میشه اونا نیان تو خوابمون