2777
2789
مثل رمان سوار بر بال سرنوشت

نخوندم اونو 

چنتا بهت معرفی می کنم 

ب من بگو رئیس پلیسیه و عاشقانه 

خدمتکار اجباری راجبه یه دختره ک می دزدن 

حصار تنهایی منم همینطور

گرگ ها راجبه یه دختره که میخواد ی مرد ک مشکله روانی داره خوب کنه 

در پانه اهیر دختره فکر میکنه باید تعییر جنسیت بده اما نمیده 

کلاهداران طنز دانشجویی 

ارباب سالار اربابی

بانوی قصه یه دختره ک مجبوره  بچه های خواهرس مراقبت کنه 

هزار تا دیگه قشنگم هست اگه خاستی بگو تا بهت بگم 

ولی اینا فوق العادن من هزار بارهر کودومو خوندم تکراری نمیشن 

رمان سه سوت و مگس و اشرافی شیطون بلا ،دلواپس توام خیلی خنده دارن 

رمان این مرد امشب میمیرد،رمان دست هایم حافظه دارند،رمتن پنجره ها میمیرند،رمان طلاهای این شهر ارزانند،رمان بغض ترانه ام مشو ،رمان بگذار امین دعایت باشم، رمان اسطوره ، رمان زیتون، رمان چشم ها اینا عاشقانن کمدی نیستن ولی خیلی خوبن خیلی رمان زیاد خوندم فعلا اینا فقط به ذهنم رسید  

اه رمان طولانی میتونی بخونی سفر به دیار عشق هم عالیه اولین رمانی بود که چندسال پیش خونده بودم چندین بار باز خوندمش واقعا عالیه

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخوندم اونو  چنتا بهت معرفی می کنم  ب من بگو رئیس پلیسیه و عاشقانه  خدمتکار اجباری ...

میشه چندتا دیگم معرفی کنی عزیزم، از اینایی که گفتی بانوی قصه و حصار تنهایی منو خوندم قشنگ بودن خیلی

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤
میشه چندتا دیگم معرفی کنی عزیزم، از اینایی که گفتی بانوی قصه و حصار تنهایی منو خوندم قشنگ بودن خیلی

اره چرا نمیشه

از جنس اقلیما_ تجربه عشق خاکستری_ سلبریتی عالیه_دود غلیظ_کانی_اختیار اجباری اجبار اختیاری_گناهکار_ شوکا عروس جنگل_ابنبات چوبی عالی_ منم طهورا_من صاحبش هستم_آرکا_شاهین سرخ_ردلاین_یعمای بهار__فاز تنهایی_ گرگ ها عالی_ معشوقه رییس _ خدمتکار اجباری عالی _ایدا مرد مغرور_ در پناه اهیر_

اینا بهترین رمانایین ک خوندم 

صحنه دارم هست اگه خواستی بگو😅

اول خدمتکار اجباریو بخون 

بعد سلبریتی

بعد تجربه عشق خاکستری 

گرگها 

ابنبات چوبی 

خداییش خیلی خوبن اینا ابکی نیستن

راستی دنبال ی رمان میگردم که دختره و پسره  باساعت سفر میکنن ب گذشته اگه کسی اسمشو میدونه بگه مرسی

اره چرا نمیشه از جنس اقلیما_ تجربه عشق خاکستری_ سلبریتی عالیه_دود غلیظ_کانی_اختیار اجباری اجبار اخت ...

ممنون عزیزجان ،رمان منجی شیطان رو اخیرا خوندم قشنگ بود فکر کنم خوشت بیاد دو فصله 

اول خدمتکار اجباریو بخون  بعد سلبریتی بعد تجربه عشق خاکستری  گرگها  ابنبات چوبی&n ...

ممنون عزیز. 

این رمانه که میگی احیانا اسم پسره عباد نیست اسم دختره امینه؟که دختره دزده پسره هم نقاش؟

اگه این باشه رمانش امینه هستش ماجراش سفر به زمان که با ساعت میرنه اگه اشتباه نکنم (خیلی وقت پیش خوندم دریت یادم نیست ولی فکر کنم همبن باشه رمانی که دنبالشی)

عه مرسی عزیزم

خواهش گلم

هکر قلب ها دل نوشته یه زن سنتی که از این گریگوری ها روانی مثل ربکا جین ایر وعین شون حتی افسون  از اون ها که میگن عشق پیری گرینجبد سر به رسوایی زند مری پاپینز ، و گست گذار در جنگل مثل ندیدن خاله زنک های تنه لش،گریگوری  بی شرف سلیطه پفیوز  چه مرد چه زن عقده ای سادیسمی  حیوون روانی پست فطرت بی شرف 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🔥🔥🔥🔥🔥🔥فمینیسم  وار