2777
2789
عنوان

بچه ها من تلفنی به همسرم گفتم خواهرت نمیتونه با ما زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 33 پست

عزیزم شما قول و قراری موقع ازدواج گذاشتین دیگع که یکیش هم استقلال بودع به نظرم چون فعلا سه ماهه از ازدواجتون گذشته و شرایط اینجوریه این موضوع رو باید با خونواده تون مطرح کنین بخصوص که همسرتون دارع تهدید میکنه شمام بگو منم سه ماهه زن تو شدم میدم همونجا قبلش بودم 

شاید با لحن بدی گفتی ، خواهرشم شاید خودش معذب باشه زیاد نمونه پیشتون ، بهتر بود میزاشتین ی مدت بمونه اگه نرفت اونموقع با شوهرتون حرف میزدین

یجور میگن قیافه مهم نیست و مهم شخصیته انگار ما خوشگلا بی شخصیتیم😒😂🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم خودش نیاد و خوابگاه بگیره ،ولی احترامش را نگه دار

نه میاد مطمنم  

همسرم وکیل هست وهر سوالی داشته باشید میتونم ازش بپرسمخودم معلم ادبیات‌میتونم کمک بچه ها کنکوری کنم اگر سوالی داشتن 
شرایط سختیه هم توحق داری هم شوهرت💔 خواهره باید خودش شعور داشته باشه بچه هم که نیست بگن حتما پیش ...

من خیلی دوست داشتم با من باشه من خواهری نداشتم جایی خواهرم‌بود ولی خودش شروع کرد با من تو خرید خونه من انتخاب کردم رای شوهرم زد وشوهرم چون اون دوست نداشت نخرید

همسرم وکیل هست وهر سوالی داشته باشید میتونم ازش بپرسمخودم معلم ادبیات‌میتونم کمک بچه ها کنکوری کنم اگر سوالی داشتن 
من قبلن مشکلی نداشتم ولی وقتی خواهرش تو خرید خونه دخالت کرد دیگه نمیخوام باهاش یه جا زندگی کنم

ای بابا شرایطتت سخته دخترخالم اومدبامازندگی کردچندسال همه جوره هواشوداشتیم آخرشم بدهکارشدیم ،،دیگه آخراش خالم میگفت لباساشوشمابندازین لباسشویی واتوبزنین خسته نشه😐باباشم میگفت دخترشماباشه نیادخونه😑بی احترامیه آخرخودش دله مامانموشکست ولی تحمل کرد بعدازدوسال رفت خونشون سربزنه برگرده مامانم گفت بروخونه بگیردیگه نمیتونم مسولیتت روقبول کنم

زندگی کنه چی میشه مگه

نه چند مورد دخالت کرد وگرنه من قبلن تو تایپک گفتم خیلی خوشحال بودم قرار با ما باشه استقبال کردم ولیی....

ای بابا شرایطتت سخته دخترخالم اومدبامازندگی کردچندسال همه جوره هواشوداشتیم آخرشم بدهکارشدیم ،،دیگه آ ...

دقیقن من خودم دکترا دارم میخونم و جالبش اینه همسرم میگه خرج دکترات نمیدم خودت بده

ولی به خواهر گرامی قول داده که خرح دکتراش بده

ای بابا شرایطتت سخته دخترخالم اومدبامازندگی کردچندسال همه جوره هواشوداشتیم آخرشم بدهکارشدیم ،،دیگه آ ...

من میشم کلفت ایشون

حق کامل باشماست 

خواهرش باید بره خوابگاه 

اول عروسی وقت لذت بردن از دونفر بودن نه بودن شخص سوم 

ولی حرف همسرتون هم زشت بوده یعنی چی اولویت باکی 

باید بدونه اولویت اول همسر آدم 

به همسرت هم بگو من می‌خوام روز های خوبی باهم داشته باشیم لحظات دو نفره و...

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید