samadel مدیر استارتر عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 1277 عنوان بارداری 306 بازدید | 53 پست میشه برام دعا کنید که ۱۸هفته میرم سونو بچه ام پسر باشه و سالم ؟تو رو خدا دعا کنید ممنون 1401/03/24 | 19:22 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoo_online عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 6419 انشالله که سالم باشه پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
farzaneeeeee عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 8094 درک میکنم انشالله یه پسر سالم باشه❤️برا منم دعا کنین پسر سالم باشه دوتا دختر دارم با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 36887 اگه تو ان تی بگن دختر احتما زیاد دختر میشهولی اگه بگن پسرِ ممکنه خطا باشه
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22903 انشالله سالم باشه ، جنسیت در لحظه ی لقاح تعیین میشه الان با دعای ما تغییری نمیکنه ، امیدوارم هرچی بود شاد باشی و راضی آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
parisall عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 1649 درک میکنم انشالله یه پسر سالم باشه❤️برا منم دعا کنین پسر سالم باشه دوتا دختر دارم ایشالا بشه بحق علی و سالم دنیا بیاد
farzaneeeeee عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 8094 اگه تو ان تی بگن دختر احتما زیاد دختر میشه ولی اگه بگن پسرِ ممکنه خطا باشه برا منو نگفت چون جای درستی نرفته بودم.ضربان قلبش تو ان تی ۱۵۴بود با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 36887 برا منو نگفت چون جای درستی نرفته بودم.ضربان قلبش تو ان تی ۱۵۴بود انشاالله همونی که میخوای باشهبرای منم توی ان تی نگفتن پسر بود بچم
farzaneeeeee عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 8094 ایشالا بشه بحق علی و سالم دنیا بیاد مرسی عزیزم 😘نذر کردم اگه پسر باشه اسمشو بزارم علی با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.