2777
2789

سلام بچه ها قضاوت نکنید .خسته شدم از بی پولی لنگ ی قرون دو هزارم بخدا چول بستمم از خواهرام اینا گدایی میکنم توروخدا اگ یه خیر میشماسین بهم معرفی کنید از این وضع در بیام.شرایط کار کردن هم اصلا ندارم بخدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلتون چیه؟؟

انقد بخاطر گفتن حرف حق قطع دسترسی شدم‌که دیگه هیچ شماره ای تو خانواده نمونده باهاش عضو نشده باشم.پس دوست عزیزی که تحمل نظر مخالف نداری ؛ هرچی میگی واسه خودت محترم دیگه‌ هیچ اعتراضی به سخنان گهربارتون ندارم.
مشکلتون چیه؟؟

بخدا هزار مشکل.لنگ ی قرونم شرایطم افتضاحه تو ی روستای دور افتاده زندگی میکنم ک هیچ شرایط کاری هم ندارم شاید باورتون نشه ولی پول بستمم از خواهرام میگیرم

۲۲ سالمه عزیزم

عزیزم فرش بافی بلدی؟ 

معمولا همه اهالی روستا بلدن. 

یه فرش رو گروهی ببافین و ببر تو شهر بفروشش. 

با قیمت کم ندی. خوب باید بگردی

یا مثلا هر وسیله ی سنتی که اونجاها یاد دادن. 

میتونی یه هنری که داری رو به دخترهای نوجوون یاد بدی توی تابستون و پول بگیری ازشون. یا اگه ندارن در عوضش برات کار کنن. مثلا در عوض یادگیری چرم دوزی برات چندتا کیف چرم رایگان درست کنند. 

تو اونها رو بفروش که پول دستت بیاد 

یا خیاطی بلدی؟ این خیلی خوبه. اینو اگه بلدی بهت میگم.

لیف بباف کیسه حمام بدوز  میوه خشک کن سبزی پاک کن 

تایپ اینترنتی بردار خیاطی کن پرده بدوز برو عمده دوزیا کار بگیر بیار برو سر مزرعه کمک کن پول بگیر 

ادمین پیج شو 

این که بشینی گوشه خونه بگی کمک نمیشه که شما خیریه هم بری معرفیت میکنه بری سرکار 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.