سلام بچه ها قضاوت نکنید .خسته شدم از بی پولی لنگ ی قرون دو هزارم بخدا چول بستمم از خواهرام اینا گدایی میکنم توروخدا اگ یه خیر میشماسین بهم معرفی کنید از این وضع در بیام.شرایط کار کردن هم اصلا ندارم بخدا
والا زنای روستایی ماشالا شیر و همه فن حریفن و هزارتا هنر دارن چطور میگی شرایط کار کردن نداری؟
تو این شهرستان کوچیک مو ک ما زندگی میکنیم به زنا اجازه نمیدن استقلال مالی داشته باشن اگ هزارتا کار هم باشه خانودم اجازه نمیدن برا همین بالا گفتم شرایط کار کردن ندارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم فرش بافی بلدی؟ معمولا همه اهالی روستا بلدن. یه فرش رو گروهی ببافین و ببر تو شهر ...
فرش بافی بلد نیستم همسایمون داشت میدونم شرایطش چجوریه بعد ۱۰ماه یا ۶ ماه ک تموم شد بعد پولشو میدن من الان لنگ هزار تومنم .بخدا گاهی به سرم میزنه خودکشی کنم وقتی حتی پول اینو ندارم که وقتی دلم هوس یه خوراکی کرد بتونم بخرم
ارزومه یه پول زیادی گیرم بیاد بتونم برم دوره ارایشگری ببینم اینجوری حداقل راحت میشم خانوادم میدونن عاشق این حرفه ام میدونم بازم اجازه نمیدن ولی ایندفه حتما این کارو میکنم
تو این شهرستان کوچیک مو ک ما زندگی میکنیم به زنا اجازه نمیدن استقلال مالی داشته باشن اگ هزارتا کار ه ...
خب پس دیگه ازشون پول بگیر
کسایی هستن خیلی از شما محتاج تر با شرایط سخت تر که خیریه بهشون کمک کنه
بچه داری؟؟
انقد بخاطر گفتن حرف حق قطع دسترسی شدمکه دیگه هیچ شماره ای تو خانواده نمونده باهاش عضو نشده باشم.پس دوست عزیزی که تحمل نظر مخالف نداری ؛ هرچی میگی واسه خودت محترم دیگه هیچ اعتراضی به سخنان گهربارتون ندارم.
ارزومه یه پول زیادی گیرم بیاد بتونم برم دوره ارایشگری ببینم اینجوری حداقل راحت میشم خانوادم میدونن ع ...
نمیزارن کار کنی خون به جیگرشون کن بگو پول میخوام لباس میخوام فلان رو میخوام اروم اروم پول پس انداز کن شده همون روزی ۱۰۰۰تومن بزار کنار اینقدر پول پول کن تا خسته شن برارن بری سرکار
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.