بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام عزیزم من خودم فروشنده ماریانا هستم برای تبلیغ هم نمیگم تجربه استفاده مادرشوهرم ک عفونت و خارش داشته براشون عالی بوده میگ یه چیزای سیاهی میومد بیرون
ماریانا رو بیشتر از نیم ساعت نزار بیشتر خاصیتش تنگی هست حنا برای عفونت قارچی خیلی عالیه در عر ...
من شبافت ماریانا دارم ولی بلد نیستم بیرون بیارم. پودر کنم اشکال داره .
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
با آب قاطی کن دم بکشه یه مقدار هم داخل بره بزار پنج دقیقه بمونه بشور سه بار تکرارش کن تا کامل خوب بشی من الان باردارم خیلی بد جور عفونت میگرفتم در حدی که شلوارمم خیس میشد بار اول که حنا رو گذاشتم خوب شدم الانم میزارم که دوباره نیاد
سلام عزیزم من خودم فروشنده ماریانا هستم برای تبلیغ هم نمیگم تجربه استفاده مادرشوهرم ک عفونت و ...
من پودر کنم بزارم بمونه مشکلی ایجاد میشه بلد نیستم بیرون بیارم نمیتونم
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.