2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احترام

احترام 

احترام

چیزی که من نمیزارم🤦‍♀️🤣

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است
بهترین کاری که میشه کرد این که وارد رابطه نشد 😁این مرد ها همشون یه جورن 

دقیقا پیشگیری بهتراز درمان است😂😂😂😂😂

کسی چه میدونه شاید یه روزی زندگی روی خوششو به منم نشون داد😏😏😏😏

احترام و رابطه خوب باید دونفره باشه . یه طرفه هیچوقت درست نمیشه

تو زندگیم نخواستم با حرفام با کارام دل کسی رو بشکونم .در جواب کسی که ظالمه و منطق حالیش نیست فقط سکوت میکنم و میگذرم🚶🚶انسانیتم رو با هیچچچچی عوض نمیکنم.

بهش احترام میزارم

خیلی میخندم و شادم(این باعث شده اگه یه روز تو. خودم باشم دنیاش به هم بریزه)

هواسم به خواسته های خوراکی و بهداشتیش هست

از لحاظ ج.ن.سی هم هروقت بخواد با آغوش باز میرم و گاهی هم. حتی خودم پیشنهاد میدم

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
بهترین کاری که میشه کرد این که وارد رابطه نشد 😁این مرد ها همشون یه جورن 

شما یه مدت نبودی ! نگرانت بودم چی شده بود؟

برای بیمار سرطانیمون دعا کنید.از سال 96 خواننده خاموش بودم و الان تصمیم به عضویت گرفتم.ممنون میشم برای بیمار سرطانیمون دعا کنید. و همچنین دعا کنید کارم جور شه انشاالله و بتونم از اینجا برم...اجرتون با اقا امام زمان ( عج) اللهم عجل لولیک الفرج.

بهترین توصیه خوندن کتاب زنان زیرکه محشره

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
قلدری میکنم ک ازم حساب ببره نمیتونم مهربون باشم

آفرین

ایکاش من یه سلیطه بودم تا ازم حساب ببرن نه اینکه اینطور زیر دست و پاشون بیفتم

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام