2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درگیر زندگی بودم 

من اگه یه روز نیام نی نی سایت میمیرم😂

برای بیمار سرطانیمون دعا کنید.از سال 96 خواننده خاموش بودم و الان تصمیم به عضویت گرفتم.ممنون میشم برای بیمار سرطانیمون دعا کنید. و همچنین دعا کنید کارم جور شه انشاالله و بتونم از اینجا برم...اجرتون با اقا امام زمان ( عج) اللهم عجل لولیک الفرج.

مرداها رو میشه همه جوره تو مشت گرفت هر مردی قلق خودشو داره بجز مردی که بعد ازدواج تازه یادش میفته بجای زنش عاشق مادر و خواهرش باشه خخخخ مرد وابسته به خانوادش هیچ جوره رام نمیشه

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
نه دیگه اونجوری هم جالب نیست

چرا جالب نباشه 😊 وقتی خوب باشه مثل خودش بودن بده؟

اگرم بد هست طرف ک پس لیاقت خوب بودنو نداره 

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽
آفرین ایکاش من یه سلیطه بودم تا ازم حساب ببرن نه اینکه اینطور زیر دست و پاشون بیفتم

اره یه مدت هی مهربونی کردم دیدم داره سوار میشه و پول کم میده و کلآ عوض کردم و ازین مدلم راضیترم