میشه یه صلوات برای شادی روح پدرم بفرستیدخدایا بابت صدای گنجشک ها شکرت 🐥خدایا بابت آسمون تمیزت خورشید زیبات غروب و طلوع شگفت انگیزت از تو سپاسگزارم🌅🌄🌅 خدایا بابت آدم های مهربونت از تو ممنونم 🧍♀️خداجونم برای کوه های زیبایت، ابر های سفیدت و طبیعت منحصر به فردت از تو سپاسگزاری می کنم🌃🌇خدا جونم بابت تک تکنعمت هایت شکرت🌇🏙🌄🌅خدای مهربانم از اینکه ارحم الراحمین هستی و بنده های گنهکارت رو می بخشی ازت سپاسگزاری میکنم💐🌹🌺🌱خدایا شکرت که هستی و برایمخدایی می کنی 🌿🤗 ای سرپرست وسرور من دوستت دارم و مرا ببخش که گاهی بودنت را فراموش میکنم❤💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این نمودار سایپا هست که دیگه همه تقریبا روش شناخت دارن که شرکت زیانده هست .قله ها و دره ها رو نگاه کن هنر در این هست که در کف ها یا همون دره ها بخری و توی سقف بفروشی