2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کرونا نداره عفونت شدید توکل بدن داره

ممکنه به دلیل همین عفونت باشه یا شاید دارویی چیزی میخورده که خونش غلیظ شده و لخته ایجاد شده دکتر داروهای دقیق کننده مث وارفارین بهش میده تا کم کم خوب بشه فقط حرص و جوش و استرس نباید داشته باشه

[QUOTE=241010282]ممکنه به دلیل همین عفونت باشه یا شاید دارویی چیزی میخورده که خونش غلیظ شده و لخته ایجاد شده دکتر دار یه ماهه بستریه توبیمارستان دکترا دردشو نمیدونن چیه به همه چی شک میکنن ولی پیدانمی کنن یه ماهه حالت تهوع واستعراغ شدید بی حالی ناتوانی درراه رفتن درصحبت کردن یبوست دیگه بریدیم ازدیروز این موردم اضافه شده

من قرص ال دی میخوردم تو سرم لخته ایجاد شده بود خیلی اتفاقی رفتم ام آر آی و فهمیدم و قرص قطع کردم و تا چند ماه آسپرین میخوردم البته مال من جزئی بود اگر خدایی نکرده بیشتر بود ممکن بود سکته کنم واسه همین هر جا بتونم به همه میگم یکی از عوارض ال دی ایجاد لخته هست اگر میخورین و مجبورین با آب فراوان بخورین

یه پسر ۱۸ ساله به خاطر تصادف با موتور بعدد یه هفته آمبلی شد دو هفته تو کما بود و خدا رو شکر خوب شد اما مادر شوهرم بخاطر شکستگی پا بعد از یک ماه آمبلی شد ولی انقدر مرگش سریع اتفاق افتاد بعد فوتش گفتن آمبلی کرده.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.