2777
2789
دقیق نمی‌دونم فکر می‌کنم با همون ام آر آی تشخیص میدن

ما خودمون بیشتر از خدای نکرده سرطان معده وروده ترس داشتیم چون حالت تهوع واستفراغش خیلی شدیده والبته یبوست ومدفوع تیره نمونه معدشو دادیم پاتولوژی امروز قراره دکترش ببینه ولی یکی که پزشکی میدونه گفته سالمه ازرودش خبرنداریم توهمون ام ارای گفتن کنارکلیه یه توده هست ولی این دکترا میگن فقط عفونته شاید برای دلخوشی ما میگن

۵۰ سالشه هزارتا ازمایش گرفتن به ما که نمیگن چیه میان خون میگیرن میرن

تو این سن خیلی بعیده ام اس باشه ان شاالله هر چه زودتر خوب بشن ولی کشور ما اینجوریه که حتما سراغ دکترا باید بری  و در مورد بیماریشون سوال کنی وگرنه هیچ توضیحی نمیدن لختگی خون استفراغ یبوست و همه مواردی که گفتید عوارض چرک خشکن‌های بیمارستانیه که خیلی قوی هستن و عوارض عادی به حساب میاد 

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به شما صبر بده و به ایشون توان سنشون زیاد نیست میتونن از پس هر بیماری بربیان اگه کنارشون باشید و بهشون امید بدید باور کنید امید و شادی از پس هر بیماری برمیاد حتی سرطان

ما خودمون بیشتر از خدای نکرده سرطان معده وروده ترس داشتیم چون حالت تهوع واستفراغش خیلی شدیده والبته ...

خودت رو نگران نکن ایشالا چیز جدی نیست صبوری کن و بهش امیدواری بده اگر استرس بگیره علایمش تشدید میشه شاید همه اینا واسه استرس باشه مریضیش چجوری شروع شد؟ با استفراغ؟

خودت رو نگران نکن ایشالا چیز جدی نیست صبوری کن و بهش امیدواری بده اگر استرس بگیره علایمش تشدید میشه ...

دوماهه سرگیجه داشت من خودم بارداربودم وشهرغریب زیاد نمیومدم دقیقا روزی که بهش خبر دادم بچم سقط شده وتوبیمارستان بودم بدتر شده واسه همین من خودم به سکته مغزی شک داشتم وبردیم متخصص اعصاب

خدا به شما صبر بده و به ایشون توان سنشون زیاد نیست میتونن از پس هر بیماری بربیان اگه کنارشون باشید و ...

اون روزی ده بار وصیت میکنه مارو نصیحت میکنه بعد از ....فلان کنید فلان نکنید

دوماهه سرگیجه داشت من خودم بارداربودم وشهرغریب زیاد نمیومدم دقیقا روزی که بهش خبر دادم بچم سقط شده و ...

راستش کامل توضیح نمیدی من گیج میشم قشنگ بگو چجوری پیش رفته چون منم یه مدت خیلی درگیر علایم مختلف بودم و کلی دکتر رفتم سرگیجه میتونه از مغز باشه که گفتی گفتن سالمه میتونه از گوارش باشه میتونه از گوش باشه میتونه هم به دلیل شرایط روحی باشه. مامانت ناراحتی چیزی قبل از سرگیجه نداشتن؟

ممنونم ولی خیلی سخته

پدرمنم حدودا پنج سال مشکلات پی در پی داشتن و اواخر عمرشون تقریبا ما شیش ماه تو بیمارستان بودیم ایشون بیماری دیابت داشتند اول سکته مغزی کردن هنوز کامل خوب نشده بودن که کلیه‌هاشون از کار افتاد و دیالیز شدن و همین که به اون شرایط عادت کردیم ریه‌شوو درگیر شد تب و کما و داروهای چرک خشکن‌های قوی برای همین دقیقا درک میکنم ان شا‌الله به زودی بیاین سایت و بگین مریضتون کاملا خوب شدن تا دل ما هم شاد بشه

اون روزی ده بار وصیت میکنه مارو نصیحت میکنه بعد از ....فلان کنید فلان نکنید

من یه روز در میون پیش پدرم بودن اونم وصیت می‌کرد منم خودمو میزدم به خنده و پوست کلفتی  آخرش خودشم خنده‌اش میگرفت و از وصیت کردن دست ور میداشت با خنده چندتا فحش بهم میداد

راستش کامل توضیح نمیدی من گیج میشم قشنگ بگو چجوری پیش رفته چون منم یه مدت خیلی درگیر علایم مختلف بود ...

ببین ازعید سرگیجه گرفت وخوابید توخونه هراز گاهی بردیم یه امپول زدن دوروز خوب شد بازم بدتر شد یبارکه من نبودم میگن دیگه ازبی حالی دور ازجونش داشت جون میدادبردن دکتر چندروز بستری شد برگشت بام خوب نشد ویه ماه پیش همزمان با سقط من بدتر شد وبی حالی ناتوانی درحرکت صحبت کردن غذا نمیتونست بخوره وبعد غذا یا نوشیدنی میگفت حالم بدشد یبوست داشت شکم درد مخصوصا ازپهلو البته شکم درد مدتها بود داشت ناراحتی هم همیشه تقریبا داشت تا الان 

پدرمنم حدودا پنج سال مشکلات پی در پی داشتن و اواخر عمرشون تقریبا ما شیش ماه تو بیمارستان بودیم ایشون ...

الان متوجه شدم خدارحمتشون کنه ریشون درگیر چی شد همین لخته خون؟

عزیزم الان حالشون خوبه

نه متاسفانه فوت شدن ایشون خیلی مشکلات داشتن به خاطر دیابت و هفتاد سالشون بود اما همین مشکلات باعث شد من به یه دختر قوی تبدیل بشم