2777
2789
عنوان

اگه از طلا سردرمیارین، یه لحظه بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 40 پست
چقدر متفاوت شد جوابا. از دو سه گرم تا دوازده گرم رفت.

برا اینکه از رو عکس نمیشه گفت حتی خود طلا فروشها هم اینجوری نمیگن معمولا

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
تودستت بگیر اگه پرو سنگین بود 3الی 4گرم دسبند گوشواره هم  به نظرم تو پره 2الی 2/5گرم باشه  ...

تو پره. گوشواره خیلی ریزه بعید بدونم زیاد باشه.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا اینکه از رو عکس نمیشه گفت حتی خود طلا فروشها هم اینجوری نمیگن معمولا

من اینجا دیدم کسی طلا گذاشت، قشنگ تا قرون آخرش گفتن بهش چند خریده، طرف گفت درست گفتی.😂😂 چمیدونم من از طلا سر درنمیارم، هر چی اینترنت نگاه کردم مدل اینو نفهمیدم چیه سرچ کنم گفتم اینجا مردم به طلا واردن بپرسم.

من اینجا دیدم کسی طلا گذاشت، قشنگ تا قرون آخرش گفتن بهش چند خریده، طرف گفت درست گفتی.😂😂 چمیدونم من ...

اونم یبار درست گفته اگه اینجوری بود طلافروشا که یه عمره باطلا کار میکنن میگفتن ولی تو بری بگی قصد فروش ندارم حدود قیمتو میخوام بازم وزن میکنن خودتم همبن کارو بکن به نظرم

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
اونم یبار درست گفته اگه اینجوری بود طلافروشا که یه عمره باطلا کار میکنن میگفتن ولی تو بری بگی قصد فر ...

ترازو دم دستم نیست. کادو گرفتم باید جاش پس بدم. همون حدودی  میدونستم هم خوب بود. مثلا نکنه ده تومن باشه من سه تومن پس بدم.

ترازو دم دستم نیست. کادو گرفتم باید جاش پس بدم. همون حدودی  میدونستم هم خوب بود. مثلا نکنه ده ت ...

خب مال چندسال قبله و میخوای به پول الان پس بدی یعنی؟ خیلی میشه اینجوری که

خب مال چندسال قبله و میخوای به پول الان پس بدی یعنی؟ خیلی میشه اینجوری که

نه همین دیروز کادو گرفتم. برام سوغات فرستادن، منم باید سوغات عوضش بفرستم. منتها اینا رو نمیدونم چنده که کم نفرستم.

گوشواره2/5 دستبند حدود8یا9 تومن با توجه به طلایی که تازه خریدم میگم

مرسی عزیزم. گوشواره پس چه زیاد شد به این کوچیکی. یه لحظه صبر میکنی من یه عکس دیگه هم بذارم اونم بگی شما تازه طلا خریدی؟

گوشواره2/5 دستبند حدود8یا9 تومن با توجه به طلایی که تازه خریدم میگم

ببین گوشواره کوچیکو گذاشتم پیش گوشواره بزرگ که سایزش معلوم بشه. هنوز فکر میکنی دو و نیم باشه؟ بعد گوشواره بزرگ چند؟