توی زندگیتون برنامه ریزی دارید که رو نظمه همهچیتون؟
مثلا صبح بیدار شدن. مرتب کردن کارا و کلا همه چی.
ممنونمیشم اگر توضیح بدید که برای نظمتون برنامه دارید یا نه خودبه خود میشه؟
لطفا آقایان در تاپیکهای من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیکهام صرفا مخاطبم خانمها هستند✅ حال خیلیهامون روبهراه نیست. باهم مهربونتر باشیم و ناراحتیهامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر میکنم خانم هستن!)
لطفا آقایان در تاپیکهای من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیکهام صرفا مخاطبم خانمها هستند✅ حال خیلیهامون روبهراه نیست. باهم مهربونتر باشیم و ناراحتیهامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر میکنم خانم هستن!)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من لیست کارهارو می نویسم مثلا سعی میکنم هر روز یه جا رو دستمال بکشم.یه روز پریزها و تی وی و اینه ها ...
چه خوب. ممنونم که تجربتون رو گفتید❤
صبح ساعت ۶/۵ اینا پامیشم میرم سرکار ساعت ۲ میرسم خونه سریع دوش میگیرم نهار میزارم هم ...
خدا قوت❤ خیلی ممنونم که تجربتون رو گفتید❤
پس همه برنامه ریزی دارن
سلام من لینک خونه داری و مرتب کزدن خونه گروهشو تو تاپیکم گذاشتم برو تو گروهشون عالیه دوتا گروه گذاشتم
خدایا ازتو تورا میخواهم✨💚پیج آقا مهدی @2021_darmasirenoor اینستاشون..@darmasire_noor تلگرامشون🕊من همه کاربرارو خانوم میبینم و به اسم پروفایل دقت نمیکنم سلام دوستم😍😍😍😘😘برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان مهدی موعود قائم الزمان عج صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم راه نجات قران و چهارده معصوم من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همین امروز نماز اول وقت بخون.تمام.وقتی نمازو شروع کردی هممه چیزو ول کنو فقط این وقت رو برای خدا بزار کلمه ب کلمشو تو مغزو جان و روح و قلبت معنی کن .از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز .انجامش بده و خودت قشنگ نتیجشو میبینی.نماز شبم پررانرژی مثبته پر عشقه پر خوشحالی و حال خوشه و برنامه زندگی پس از زندگی روحتما ببینید که چراغ راه. اگه گفته هام کمکت کرد به حق دین گردنت نمونه هرروزیاهرشب برای سلامتی و ظهور آقا عج صلوات بفرست هرچقدر کرمت بود.ممنونم عاقبت بخیر باشید هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت
سلام من زندگیم اینقدر منظم وتمیز هستش همیشه همه چی سرجای خودشه مثلا ناهازمیخوریم همون لحظه ظرفارومیشورم گاز تمیز میکنم شامم خوردیم ظرفاردمیشورم اشپز مرتب میکنم حال واتاقارو هم مرتب میکنم روز بعد ازخواب پاشم جارومیکنم همیشه تمیزه تمیزیم زبون زد همه هست
خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
من هر کار دارم شب قبلش روی یه برگه مینویسم و تو طول روز انجامش میدم و جلو اونو تیک میزنم و میرم سراغ ...
چه جالب پس متربا مثل همن🌹. ممنونم❤
اوایل زندگیم رو بذنامه بودم دیگه عادتم شد صب بلند میشم خودبه خود میدونم چکارایی باس بکنم و میرم سراغ ...
چه جالب. اونموقع که رو برنامه مشخص بودید سخت بود؟
خیلی ممنون عزیزم همچنین❤️هرکی میاد میگه چقد خونت بهم ریختست به نظرم وسایل بچهارو جم کن منم به شوخی م ...
نه اتفاقا. وسایل بچه ها جزو به هم ریختگی نیست که. طفلیا نه میتونن کوچه بازی کنن نه دیگه حیاط هست. دوبارم بپر بپر کنن باید بگیم نپرید همسایه پایینی ناراحت میشه. اسباب بازیاشونم جمع کنیم بگیم بازی نکنید پس چکار کنن.