2777
2789
عنوان

اونایی که زندگیشون رو نظمه و مرتبن

395 بازدید | 41 پست

توی زندگیتون برنامه ریزی دارید که رو نظمه همه‌چیتون؟ 

مثلا صبح بیدار شدن. مرتب کردن کارا و کلا همه چی.

ممنون‌میشم اگر توضیح بدید که برای نظمتون برنامه دارید یا نه خودبه خود میشه؟

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بنده دوعدد طوفان وگردباد تو خونه دارم که هیچ سوراخی از خونه ازدستشون اسایش نداره

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
خود به خود که خونه رو نظم نمیچرخه!

نه منطورم اینه نه یهویی تصمیم میگیرید که فلان کارو انجام بدید یانه طبقریه اصول و قاعده هرروز ساعت مشخص برای کار مشخصه؟

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
سوال منم هست؟

🌹

چندسالشونه

یک دختر دوساله یکی هم پسرم  هشت ماهه و به شدت تو خرابکاری پشت همن قربونشون برم

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

من لیست کارهارو می نویسم

مثلا سعی میکنم هر روز یه جا رو دستمال بکشم.یه روز پریزها و تی وی و اینه ها،یه روز تابلوها و کابینت ها،یه روز داخل یخچالو تمیز می کنم،یه روز دستشویی

یه روز ملافه هارو میشورم و ......

اینجوری همیشه خونه تمیزه و کارهارو هم تلمبار نمیشه

بیشتروقتا سرپام نمیزارم بهم بریزه

برای ادمی که مثل شما نیست یک عدد پند بدید!😅

صبح ساعت ۶/۵ اینا پامیشم میرم سرکار 

ساعت ۲ میرسم خونه

سریع دوش میگیرم 

نهار میزارم

همسرم ۴ میاد خونه نهار میخوریم

ظرفاشو جمع میکنم میشورم

اشپزخونه رو مرتب میکنم .مثلا گاز اینا

بعد میخابیم تا ۷ 

همسرم میره سرکار من پا میشم شام میزارم.با پسرم بازی میکنم

یا میریم پیاده روی و پارک

یا میریم خونه مامانم و مامانجونم و...

قبل از خواب هرکاری داشته باشم انجام میدم

هفته ای دوبارم گردگیری و جارو و تی اینا دارم

نه منطورم اینه نه یهویی تصمیم میگیرید که فلان کارو انجام بدید یانه طبقریه اصول و قاعده هرروز ساعت مش ...

من هر کار دارم شب قبلش روی یه برگه مینویسم و تو طول روز انجامش میدم و جلو اونو تیک میزنم و میرم سراغ کار بعدی 

اوایل زندگیم رو بذنامه بودم دیگه عادتم شد صب بلند میشم خودبه خود میدونم چکارایی باس بکنم و میرم سراغشون بدون اینکه قبلش برنامشو چیده باشم

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂