2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید بین دوراهی موندم

297 بازدید | 20 پست

پسرم سه ماهشه اسمش متین حالا به شدت ناراضیم از اسمش از اینکه روی دختر هم میذاشتن داره دیونم میکنه تا میخواد یادم بره یهو تو اینستا یه دختر رو میبینم که اسمش متین دوباره تاچن روز اعصابم خورده توروخدا سرزنشم نکنید که چرا تحقیق نکردی آخه داستان داره و به اندازه کافی خودمو سرزنش کردم حالا میخوام اسمشو عوض کنم بعضی ها میگن با توجه به اینکه هر آدمی یه بار حق داره اسمشو عوض کنه این حق ازش نگیر بزار بزرگ شه خودش تصمیم بگیره ولی مطمعنم بزرگ شه اصلا از اسمش راضی نیس از اینور هم میگم فامیلا چی میگن به نظر شما چیکار کنم ممنون میشم نظر بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمش بسیار زیباس 

لزوما اگر رو دختر هم میذارن دلیل بر بودنش یا خاص نبودنش نیست . 

اسمش اصلا بد نیست که بخوای عوض کنی ولی میتونی به اسم دیگه تو خونه صداش کنی 

و این حق انتخاب رو به خودش بدی 

شاید خودش بزرگ شد و اسمشو دوست داشت ..

مثل من که اسمم موناس و عاشق اسمم هستم 

به نظر منم این حق انتخاب رو به خودش بدید

اما خودتو اذیت نکن اسمش خیلی قشنگ و برازندس

اسمش بسیار زیباس  لزوما اگر رو دختر هم میذارن دلیل بر بودنش یا خاص نبودنش نیست .  اسمش ا ...

ممنون از نظرت عزیزم تازه الان باز آروم تر شدم روزای اول بعداز زایمانم اینقدر اشک می‌ریختم ولی تو تنهایی دوس نداشتم کسی رو ناراحت کنم همش فک میکردم بدترین کار رو در حق بچم کردم

ممنون از نظرت عزیزم تازه الان باز آروم تر شدم روزای اول بعداز زایمانم اینقدر اشک می‌ریختم ولی تو تنه ...

طبیعیه معمولا خانما بعد زایمان بخاطر تغییرات هورمونی و کمبود ویتامین و سختی های بارداری و زایمان به یسری افسردگی یا وسواسها دچار میشن  .. کاملا درکتون میکنم .. کلملا طبیعیه فقط مراقب باشید ادامه پیدا نکنه سعی کنید درمانش کنید ... چاره اش یه روانپزشکه .. خیلی کمکتون میکنه

اره بخدا . وقتی میگی متین آرامش خاصی به آدم دست میده . و اینکه اسم خیلی موثره روی انسان.  به ن ...

مرسی گلم یکم آرامش گرفتم عذاب وجدان نمیذاش بخوابم امیدوارم بتونم یه تصمیم درست بگیرم