2777
2789
عنوان

خیلی عذاب وجدان دارم

249 بازدید | 5 پست

سلام دوستان خیلی کلافه ام لطفا راهنماییم کنید 

چند روز پیش من و مامانم دوتاییمون توی یه ازمون شرکت کردیم لطفا نپرسید چه ازمونی و مامانم خیلی دوست داشت قبول شه و ذوق داشت حالا که نتایج اومده من قبول شدم اما مامانم قبول نشده ولی هنوز بهش نگفتم حالا ناراحتم که بهش بگم دلش بگیره ناراحت شه که چرا قبول نشده خلاصه خیلی ناراحتم و نمیدونم چطور باید برخورد کنم که ناراحت نشه ودوباره واسش تلاش کنه

بهش بگو بلاخره مادره برات خوشحال میشه اما با هیجان و ذوق نگی بهتره

هر انسانی در حال نبرد با دشواری های زندگی خودشه،باهم مهربان باشیم‌ و اگر نمی‌توانیم حداقل زخم نزنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تو قبول شدی مطمئن باش خوشحال تر میشه تا خودش قبول شده باشه مامانا کلا اینطورین ^^

اره میدونم که از قبولی من خوشحال میشه اما خیلی ذوق داشت حالا من قبول شدم اون نشده یه جوریه