2777
2789

بیاین بگین بخندیم 

اول خودم بگم تلوزیون تازه خریده بودیم گفتیم بهترینشو برداریم مثلا.فورکی برداشتیم اونم قسطی.هنوز یه ماهم از نصبش نگذشته بود پسرم چاقو برداشت از کنار فروکرد تو صفحه ی ال سی دیش و کلا باطلش کرد گفتن دیگه تلوزیونتون هیچ ارزشی نداره و درستم نمیشه.یعنی اونی که از طرف گارانتی شرکت اومد گفت ما تابحال همچین موردی نداشتیم😂هنوز قسط اولشم نداده بودیم

بگین تا باز از گنداش براتون تعریف کنم

اگه بگم حالتون بد میشه🤮

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووووو😐😂😂من بچه ندارم

خواهرم برا روز مادر دو تا مجسمه ظریف گرفته بود تا رسیدن خونه مون خواهر زاده م یکیشو گرف دستش از دستش افتاد شیکست😶😂

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 

لپ تاپمو و دوربین عکاسیمو از پنجره پرت کردن بیرون

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶