2777
2789
عنوان

عروسیمون خیلی گله و مهربونه ولی 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 51 پست
شاید مشکل اینه پدرت نزاشته داداشت رو پای خودش وایسهبرای پسری باید زن گرفت که حداقللل پول مراسم عروسی ...

خود داداشم هم مغازه ی کوچیکی داره به عنوان شغل دوم  هم  مسئول فنی یه شرکته عروسیمون هم پرستاره  

وضعشون بد نیست ولی  انتظارشون بالاست  و از  تفریح  و...  شون  کم نمیزارن 

خوب واقعا وظیفه خانواده پسره دیگه جهازم خودش داره استفاده می‌کنه کم و زیادش خونه و ماشین وظیفه پسره ...

اینکه بگه فلان تالار و....  حتما میخوایم  بعد یه  دست سرویس درست و حسابی نیاره  انصافه؟ 

اگه قرار از کوتاه اومدن باشه هر دو طرف باید کوتاه بیان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جسارتا امیدوارم از دستم ناراحت نشیولی حرفمو درک کن خودت هم دختریتمام هزینه های زن پای پسره از تهیه م ...

پای پسر نه خانوادش اوکی؟

الانم کم کمکشون نکردن و عروسی و خونه و ماشین همه چی که دادن بهشون یکمم پسره عرضه داشته باشه خب 

جسارتا امیدوارم از دستم ناراحت نشیولی حرفمو درک کن خودت هم دختریتمام هزینه های زن پای پسره از تهیه م ...

قانون خیلی چیزهای دیگه هم میگه

هرکس متناسب با شرایط زندگی اش باید قوانین اجرا کنه چون عرف هم در امور زندگی دخیل هست  

نمیشه همه رو بریزه به پای پسره بعد برای جهیزیه دختر هیچی نداشته باشن 

وقتی برای اسی خواستگار اومد و توقع جهیزیه داشت میتونه بگه من هیچی نمیدم؟؟ چند درصد از جامعه جهیزیه رو به عنوان وظیفه پسر میدونن؟؟ 

خود داداشم هم مغازه ی کوچیکی داره به عنوان شغل دوم هم مسئول فنی یه شرکته عروسیمون هم پرستاره وضعش ...

اها همون بابات پرروشون کرده خب خودشون پس درآمدشون کم نیست یکم به خودشون سخت بگیرن پدر و مادر تو از همه پس اندازشون بگذرن که اینا از هیچ خوشیشون کم نکنن چه اقبالیم دارن بعضیا والا هر چی چسی تر نازشونم بیشتر خریدار داره

شاید‌ نداشتن که بدنوضعیت‌مالی پدرشون خوب بود و‌ندادن ؟ اگه اینطوره که نامردی کردن

یه کم پایین تر از ما هستن  ولی وقتی ندارن ماشین عوض کردنشون یا سفر کیش و... چه معنی میده  وقتی دختر دارن سر خونه زندگی میفرستن ؟

طرز تفکرشون اینه که ما داریم دختر میدیم و...  حتی سر عروسی  کادو نزاشتن با اینکه که بابای من که صاحب عروسی بود ۴۰ تومن گذاشت که ببینن بفهمن که باید اول زندگی حمایت و... کرد  بعدش دیدن اینطوریه گفتن پکیج خونتون با ما 

ولی از حق نگذریم واقعا عروس گلیه انقدر که رومون نمیشه بهش چیزی بگیم 

الان پدرتون هم خونه داده هم ماشین هم خرج عروسیبعد این اقساط از کجا آمده مگه اونها رو برای زندکیش خرج ...

نه بچه ندارن  هنوز حتی خونشون اماده نشده پیش فروشه و  دو سه ماه دیگه اماده میشه

خونش نزدیک ۴ شد که ۱۹۰۰  به عنوان پیش داده بقیش وام و... هست

قانون خیلی چیزهای دیگه هم میگههرکس متناسب با شرایط زندگی اش باید قوانین اجرا کنه چون عرف هم در امور ...

هیچی هیچی که نه  ولی در حد ۲۰۰   شایدم کمتر جمع کرد همه رو  یه روز رفتیم نگاه کردیم سر سری  دیدیم ضروریا رو گرفته ولی مثلا سرخ کن یا چرخ گوشت و... کلا نگرفته که کم کم  بعضیا رو داریم میگیریم  

خوش بحالش ازون زبون بازاس فک کنم

خانوادش خیلی زیاد  ولی خودش نه  زیاد 

خیلی خوبه  ولی رفتارای داداشمو میبینم  یه کم شک میکنم  

مادر شوهرش  یه ریلز برای داداشم تو اینستا فرستاده  از این اهنگا که با ریتم میگه علی که پول  نداره  میاد زن میگیره و.... 

نمیدونم شایدم اونا سرکوفش میزنن و... چون  واقعا انقدر قسط داره نمیرسونه  

الهی بگردم از گل گفتنت فهمیدم بخاطر حمله نشدن گفتی

نه بابا خودش خیلی خوبه 

حتی یه مدت با هم باشگاه و... میرفتیم  و برام کم نذاشته و رابطمون خیلی خوبه شاید بخاطر همین خوب بودنش اصلا نمیتونیم کم کاری خانوادش رو به روش بیاریم

ولی واقعا اعصابم داره خورد میشه انقدر که  خانواده ی اونا وضیفشون رو نمیدونن 

حتی جهاز و... ش هم خودش  خریده دریغ از یه کمک کردن خالی از طرف خانوادش  

عروس عفریته

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.