2777
2789

خانوما شبتون بخیر.🌹

من ۲سالو۴ماهه عروسی کردم

وحتی قبل عقد به همسرم گفته بودم حداقل تا۴سال بعد عروسی بچه نمیخوام

چون الانم هم دانشجوام 

هم تازه ۲۱سالمه 

هم هنوز قسطای ازدواجو اینارو میدیمو وضع مالیمون خیلی خوب نیس

وهمم طبقه بالای خانواده همسرمم و دوسندارم اینجا باردارشم(چون هم دوسدارم مستقل بشیم وقوی ترو بعدبچه دارشیم 

وهم اعتقادات به شدت سنتی دارن مادرشوهرمینا و دوسندارم بچم نزدیکشون باشه زیادودخالتا زیادشه تو زندگیم) 

ولی امشب برای باردوم یاسوم باوجود اینقد سرسختیم تو بچه دارشدن 

دلم هوس بچه کرده ویجوری میشم وقتی میبینم ندارم خصوصا که شدیدا باشوهرم عاشقومعشوقیمو وقتی به خودمون نگا میکنم میگم حیف این عشق نیس بچه نباشه 😅

بنظرتون منطقیه یا نه؟شمام همچین حسایی داشتین؟

عصای پیری ما عضلاتوبدنمونه نه بچه هامون...پس ورزش کن⚠️⚠️...سیاره کوچک ما باعقایدِغلط،بیشتر از زلزله و طاعون مصیبت دیده و میبینه...🔴
😵‍💫😵‍💫

چیشد عزیزم🌹

عصای پیری ما عضلاتوبدنمونه نه بچه هامون...پس ورزش کن⚠️⚠️...سیاره کوچک ما باعقایدِغلط،بیشتر از زلزله و طاعون مصیبت دیده و میبینه...🔴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخی الهی عزیزم اره این حسا طبیعیه بلخره چیزیه ک تو وجودمونه مگه تو بچگی کسی بهمون میگف مامان عروسکت بشو

نه خودمون انگار از رو غریزه میشدیم

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فک کردم منظورتون اینه بچه ی دوم میخاین

منم همینو فکر کردم😁

با این اوصاف منه مجرد واسه بار صدم دلم هوس بچه کرده🤣

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
فک کردم منظورتون اینه بچه ی دوم میخاین

اره خودمم بعد اززدن تاپیک متوجه شدم شاید اونطوری برداشت شه😅ولی دیگه نمیشه عوض کرد متاسفانه

اینجا اولویتت منطق باشه :(

درش ایطی بچه دار شو که واقعا همه چی اوکی باشه ، تا نه شما اذیت بشی نه اون بچه...

هرچقدرم که هوس کنی!

به این فکر کن اگه اپنجایی که الان ساکنی بچت بدنیا اومد نتونی حلوی دخالتای بقیه رو بگیری و بچت رو جوری که دلت میخواد تربیت کنی🥲

تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! می‌رومـ از قلبت;) مے‌شوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مے‌خندی و به خود مےگویے:باز مے‌آید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہ‌دلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
اره منم سخت مخالف بودم الان دلم قیلی ویلی میره خدا بخواد میخام اقدام کنم😍

چیشد که نظرت عوض شد...انشاالله تصمیمت درست باشه خانومی🌹🌷

بنظرم تا شرایط مالیت اوکی نشده بچه نیار چون این طوری خیلی فشار میاد بهتون

مرسی ازراهنماییتون...اره میدونم خودمم همیشه میگم تا وقتی وضع مالیم طوریه که حتی خواسته های خودمو در حد متوسطم نمیتونم تامیکن کن میکی دیگرو نمیارم....ولی خب دله دیگه گاها اینطوری میشم...

مرسی ازراهنماییتون...اره میدونم خودمم همیشه میگم تا وقتی وضع مالیم طوریه که حتی خواسته های خودمو در ...

درسته خب منم ازدواج کردم خیلی میزنه به سرم بچه دار شم ولی نمیشم

چون میدونم حوصلشو ندارم 

من فقط بچه رو وقتی خوابه دوس دارم