2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام ناامیدت کنم...ولی خیلی بعیده باردار باشی...بازم احتمالا هست..آزمایش بده

نه عزیزدلم خودمم‌نمیخوام باردار باشم‌تازه ارزومه که‌باردار نباش‌بیشتر استرس دارم‌برا باردار بودن

اولین باره اینجوری شدما

منم اینجور شدم میشم هر از گاهی تو اقدامم دو ساله هر وقت که عقب میوفته رویا بافی می کنم با ماشین حساب بارداری تو نت عکس تغییرات می بینم نهایت دو هفته بعدش همه چی می ره رو هوا پریودی میاد همه جور آزمایش هورمونی و سونو عکس رنگی آزمایش شوهرم دادیم سالمیم حتی یه پولیپ داشتم اونم برداشتم هیچ نتیجه ندیدم جز همین تغییرات هورمونی... ان شاالله که شما بارداری

خداروشکر ولی اخه چجوری ممکنه من همیشه پریودام خییییلی منظم بود،رفتم دکتر دوسه روز پیش گفت رحمت خیلی ...

عفونت خیلی دیدم باعث تاخیر میشه...

اگه واکسن زدی موثره...

اگه آمپول خاصی زدی یا قرص خاصی خوردی موثره...

آب و هوات اگه عوض شده ...

و صد تا چیز دیگه

پس توام حساااابی مثه من ترسیدی ،بخدا من ۸ روزه دیوونه شدم از استرس اصلا موقعیت بچه ندارم 

بی بی چک زدم منفی بود

خیلی سوزش داشتم .گفتم شاید به همین دلیل باشه 

امروز باز رفتم دکتر سونوی داخلی گرفت گفت از حاملگی خبری نیست .ولی دیواره ی رحمت ضمیمه که اون هم بخاطر اینه که پریودت تاخیر داشته .

گفت برو آزمایشگاه تست خون حاملگی  ازت بگیرن اگه حامله نیستی دوتا آمپول داد گفت با هم قاطی کن بزن که عادتت بیاد