سلام بچه ها من ماه پیش برای چکاپ قبل بارداری رفتم و مشکلی نداشتم بره همین میدونم کیست ندارم الان هفت روز از پریودم عقب انداختم یه بار روز سوم بی بی زدم یه بار پنجم اما منفیه.میترسم برم آز منفی باشه به نظرتون بی بی چک ممکنه اشتباه کنه یا جوابش قطعیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاقا ماه پیش منم همینجور شدم...بی بی چکم منفی بود آزمایشمم منفی بود البته من ۲۰ روز عقب انداختم تو این ماه یه خورده وزن اضافه کردم فکر کنم به خاطر همین بود...حالا اقدام کردی برای بارداری؟چون ممکنه بی بی چک تا دوهفته نشون نده
اره اقدام داشتم عزیزم وای بعد۲۰روز منفی شد؟یعنی حالا حالا جاهس بره عقب انداختن یه خورده امیدوار بودم ...
البته من اقدامی نکردم بودم برای بارداری ولی شما که کردی انشالله به احتما ۸۰ به بالا هست چون من سر بارداری قبلم عقب انداختم هفته اول دوم بی بی چک زدم منفی بود بعد یک هفته دیگه زدم مثبت شد بزار یکم دیگه بگذره برو آزمایش بده