2777
2789
عنوان

این کاری که من میکنم گناهه😔؟

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 31 پست
میگه اونا پیر هستن افکارای قدیمی دارن باید هر چی گفتن به دل نگیری همچین پیرم نیس ها ۵۲ سالشه

اوههه حالا شما هر چی بگی همسرت ی دلیل میاره

پیر بودن دلیلی بر این نیست هر چی دلشون میخواد بگن تازه پیر هم نیستن 

اگه دوست داشتی ی بار بهش فرصت بده حالا ک انقد اصرار میکنه ، بگو اینبار و میام اما اگه حرفی زدن یا آزارم دادن دیگه حق نداری در این مورد حرفی بزنی

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

آره میگه مادر من پیره هر چی گفته به دل نگیر افکاراش قدیمیه اینم منطقشه

کجاش پیره خواهرر یه جوری میگه پیر که انگار ۷۰ سالشه😳

سمتشونم نرو پرو پرو به بچه مردم چی نسبت میدن😑  

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.