2777
2789
عنوان

این کاری که من میکنم گناهه😔؟

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 31 پست

دوست من توی زندگی اولویت باید خودت باشی انقدر رو خودت کارکن که حرف هیچکس ناراحتت نکنه . مثل فولاد باید باشی . اتفاقا باید بری و ببینن توچقدر شادی حرفاشونو اصلا به دل نگیر براشون دعا کن قبل از رفتنت یا عزیز ذوالعز والاقتدار اعزنی رو ۱۲ بار به نیت ۱۲ امام بخون و فوت کن دورخودت .امتحان شده 

خدایا دوستت دارم ...

منم همینم. واقعاا روح منو آزردن تو این چند سال. اما تو گناه نمیکنی چون شوهرت که بچشونه میرن. اما خانواده شوهر من شهرستانن شوهر منم نمیتونه تنها بره ما کلا هرجا میریم باهمیم. برای همین الان چند ماهه که نرفتیم . البته بارداری منم بی تاثیر نیود. پس من بگم گناه میکنم که شوهرمم نمیتونه بره؟ من نمیگم نرو .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی شوهرم میگه خوشت میاد عروس توام اینجوری باشه و دلت بشکنه از اینکه چرا نمیاد

بگو هر وقت من عروسم رو اذیت کردم بهش حق میدم که نیاد بهم سر بزنه

در حد تماس تلفتی جویای حال و احوالشون باش

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

به شوهرت بگو کار اونا خوبه که اذیتم میکنن؟

با حرفاشون دلم رو میشکنن

دفعه آخری که رفتم مادرشوهرم داشت از دختر فامیلشون حرف میزد گفت درسته هم سن تو هست ولی خیلی جوون تره و شبیه عروسکه ماشالا

عکس پروفایلم کپی خودمه😊🩷

شوهرت چرت میگه...آدم جایی باید بره که براش ارزش قائل باشن نه که تحقیرش کنن

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
ولی شوهرم میگه خوشت میاد عروس توام اینجوری باشه و دلت بشکنه از اینکه چرا نمیاد

بگو من جوری باهاش رفتار می‌کنم که خودش مشتاق دیدارم باشه 

بی خود نیست که میگن تا خر هست خر سوار هم هست      (۴۴)
آره خواهر خیلی مادرشوهر خوبی دارم که به روم گفت ج.نده ای😑

بهش میگفتی مگه کور بودی که واسه پسرت زن جننده خواستگاری کردی؟😡 

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
بگو هر وقت من عروسم رو اذیت کردم بهش حق میدم که نیاد بهم سر بزنه در حد تماس تلفتی جویای حال و احوال ...

میگه اونا پیر هستن افکارای قدیمی دارن باید هر چی گفتن به دل نگیری

همچین پیرم نیس ها ۵۲ سالشه

عکس پروفایلم کپی خودمه😊🩷

بگو اگر برم ایندفعه دیگه هرچی بهم بگن سکوت نمیکنم ، شوهرت می‌دونه این حرف رو بهت زده و بازم میگه که ...

آره میگه مادر من پیره هر چی گفته به دل نگیر

افکاراش قدیمیه

اینم منطقشه

عکس پروفایلم کپی خودمه😊🩷