2777
2789
عنوان

خانمای شیرازی و اونایی که اطلاع دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 27 پست
البته من هر شب ارمم دیگ داخل باغ نمیریم چون دیر وقت میرم با کارت دانشجویی که دارمم مبلغی نمیگیرن

خوش بگذره ...هوای شیرازم که عشقققق 

میچسبه 🌹🌱🌸

جوونی سن خامی و خطاست ...ببخش حسین 💔    همیشه ببخشش از بزرگتراست ...ببخش حسین💔       رضایتت ، رضایت خداست ...ببخش حسین 💔         به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگه نه؟  به خونه برگردیم خونه بین الحرمینه مگه نه؟     سرنوشتی رو که نگات میسازه دوست دارم ...  هر چی که منو یاد تو میندازه دوست دارم ...مثلا دریا رو واسه کشتی نجات دوست دارم  ....  من پر پرواز رو تا میام به کربلات دوست دارم ...پسرم رو وقتی که میفته روی پات دوست دارم ....من بخاطر حرمت دنیا رو دوست دارم ... واسه دیدنش امروز و فردا رو دوست دارم ...مثلا شبها رو واسه دیدنت تو خواب دوست دارم ... بچه نوزاد رو واسه نوزاد رباب دوست دارم ...😢 حالمو تو هفته، شب جمعه ها خراب دوست دارم  ❤❤ حب الحسین اجننی .... عشق منی عشق منی ❤❤  
یادش بخیر ۳_۴سال پیش مسجد صورتی  هزار تومن بود

مسجد صورتی کجا هس؟

جوونی سن خامی و خطاست ...ببخش حسین 💔    همیشه ببخشش از بزرگتراست ...ببخش حسین💔       رضایتت ، رضایت خداست ...ببخش حسین 💔         به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگه نه؟  به خونه برگردیم خونه بین الحرمینه مگه نه؟     سرنوشتی رو که نگات میسازه دوست دارم ...  هر چی که منو یاد تو میندازه دوست دارم ...مثلا دریا رو واسه کشتی نجات دوست دارم  ....  من پر پرواز رو تا میام به کربلات دوست دارم ...پسرم رو وقتی که میفته روی پات دوست دارم ....من بخاطر حرمت دنیا رو دوست دارم ... واسه دیدنش امروز و فردا رو دوست دارم ...مثلا شبها رو واسه دیدنت تو خواب دوست دارم ... بچه نوزاد رو واسه نوزاد رباب دوست دارم ...😢 حالمو تو هفته، شب جمعه ها خراب دوست دارم  ❤❤ حب الحسین اجننی .... عشق منی عشق منی ❤❤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بگذره ...هوای شیرازم که عشقققق  میچسبه 🌹🌱🌸

اره عالیه مخصوصا شبای ارم

اگه واسه مسافرت میخاید بیاید اینجا حتما شبا ارم و ارگ و دروازه قران برید حال و هواش عالیه😍

تصورم از مردای نی نی سایتی مثل پروفایلمه🤕🤒🤢
من دوره دویست تومنی و پونصد تومنیشم یادمه😍 خداروشکر حداقل اینجاها زیاد گرون نشده  

اون موقع من بچه بودم دیگه

ولی کمترین قیمتش که یادمه دبستان بودم با مدرسه رفتیم اردو ۵۰۰ بود😁

میشه دعا کنی بیماریم خوب شه؟ شاید خدا حرف تو رو شنید:)❤️🫂
من دوره دویست تومنی و پونصد تومنیشم یادمه😍 خداروشکر حداقل اینجاها زیاد گرون نشده 

اره واقعا خدارشکر

ولی حیف که مدام تعطیل میکنن 

من هرموقع خاستم حموم کنار قلعه کریم خان و برم بسته بوددد همیشه در حال مرمت کارین یبار نشد داخل قلعه تر و تمیز باشه

اره واقعا خدارشکر ولی حیف که مدام تعطیل میکنن  من هرموقع خاستم حموم کنار قلعه کریم خان و برم ...

واسه عید خییییلی شلوغ بود من خیلی وقته نرفتم که بخام برم داخل ولی واسه عید رفتم باز بود خیلی شلوغ شده بود

تصورم از مردای نی نی سایتی مثل پروفایلمه🤕🤒🤢
واسه عید خییییلی شلوغ بود من خیلی وقته نرفتم که بخام برم داخل ولی واسه عید رفتم باز بود خیلی شلوغ شد ...

من دیگه نا امید شدم

تابستون پارسال رفتم تعطیل بود

داخل ارگم مثل همیشه داشتن مرمت کاری میکردن

خیابون لطف علی خان زند  نزدیک به خانه زینت الملوکه شما مسافرین؟؟

نه شیرازیم ولی مسجد صورتی رو نشنیده بودم

سلام خواهرخوبی خواستم بپرسم شماگروه جهادی دارین؟  اگه دارین میشه برای رضای دل خدا به منم معرفی کنین من همسرم کارگر دوتابچه دارم که برای عید نمیتونم لباس بخرم بخدا حتی چهل روز برنج توی خونم نبود اومدم چندروز خونه مادرم تااوضاع یکمی بهتربشه امروز بایدبرگردم خونم چون بچم مدرسه ای. 

سلام خواهرخوبی خواستم بپرسم شماگروه جهادی دارین؟  اگه دارین میشه برای رضای دل خدا به منم معرفی ...

نه فدات بشم ندارم ولی یه حسینیه هست تو بولوار سرداران شهید اونجا خیلی کار خیر میکنن

یرو اونجا مشکلتو بگو انشاالله حل میشه