2777
2789
عنوان

راه رفتن کودک روی پنجه

8900 بازدید | 23 پست

سلام عزیزان عصرتون بخیر، پسرم چهارسالشه و از دوسالگی بعضی اوقات رو پنجه راه میرف وهمیشگی نبود.ولی الان مدتیه کلا رو پنجه راه میره.وقتی میگم درست راه برو درست میکنه ولی باز یادش میره دوباره رو پنجه راه میره.موقع ایستادن پاهاش میزاره درست.فقط موقع راه رفتن رو پنجه.کسی تجربه داشته؟البته دکتر وقت گرفتم نوبتش دو ماه دیگس

عزیزم نگران نباش پسر من تا ۵یا ۶ سادگی همش رو نوک انگشتای پاش راه می‌رفت مشکلی هم نداشت گاهی کف پاش رو میزاشت زمین گاهی رو سر پنجه پا الان درست راه میره هیچ مشکلی هم نداره

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم نگران نباش پسر من تا ۵یا ۶ سادگی همش رو نوک انگشتای پاش راه می‌رفت مشکلی هم نداشت گاهی کف پاش ...

عزیزم یعنی دکتر نبردی؟آخه پسرم دائمی شده دیگه رو پنجه رفتنششما میگی پسرت گاهی رو پنجه میرفته.چی شد که خوب شد؟

عزیزم یعنی دکتر نبردی؟آخه پسرم دائمی شده دیگه رو پنجه رفتنششما میگی پسرت گاهی رو پنجه میرفته.چی شد ک ...

نه دکتر نبردم کلا رو پنجه راه می‌رفت پدرشوهرم همش میگفت این میخواد بلند پرواز بشه اصلا خیلی کم پیش می‌ومد درست راه بره باور کن اصلا یادم‌نیست چی شد ولی میدونم دو سه سالی هست قشنگ راه میره رو کف پاهاش 

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

دکتر نمیخواد احتمالا کف پاهاش مشکل حسی داره با ی کاردرمان حسی  صحبت کن

عزیزم کار درمان حسی از کجا پیدا کنم؟ از کجا بفهمم مشکل حسی داره خودم میتونم متوجه بشم؟یعنی کف پاش حس نداشته باشه؟

نه دکتر نبردم کلا رو پنجه راه می‌رفت پدرشوهرم همش میگفت این میخواد بلند پرواز بشه اصلا خیلی کم پیش م ...

دختر بزرگم تا ۵-۶ سالگی پیش دبستانی اینجوری بود بعد خوب شد الان ۹ سالشه دیگه یادش رفته 

دختر کوچیکمم الان ۳سال و نیمه هنوز گاهی وقتا رو پنجه میره

درست میشه نگران نباش  

دختر بزرگم تا ۵-۶ سالگی پیش دبستانی اینجوری بود بعد خوب شد الان ۹ سالشه دیگه یادش رفته  دختر ک ...

عزیزم یعنی همش رو پنجه بود؟تو این چند سال نگران نشدین دکتر نبردین؟بچه من خیلی تابلوعه هر کس میبینه میفهمه میگه چرا اینجوری راه میره؟

الهی واقعا میتونه تعادل حفظ کنه ؟

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
عزیزم یعنی همش رو پنجه بود؟تو این چند سال نگران نشدین دکتر نبردین؟بچه من خیلی تابلوعه هر کس میبینه م ...

نه همیشه ولی بیشتر وقتا بود جوری که همه میدیدن میگفتن اینم چون همه عکس‌العمل نشون میدادن بیشتر همین حالت حفظ میکرد جوری که پاشو برمیگردوند رو ناخنش راه میرفت 

ولی فقط تو خونه این جوری بود بیرون چون کفش پاش بود نمیشد 

حالا که حساس شدی میتونی با یه دکتر مشورت کن یه سری ورزش هست برای تقویت پاشنه مثل پرشایی که با پاشنه فرود میای و….

با خودتم میتونی در غالب بازی باهاش تمرین کنی پاشو کامل بذاره 

مثل گردو شکستم یا اینکه میتونی بهش ماموریت بدی مثلا اتاق یا فرش یا هر جا رو با پاش اندازه بزنه ببینه چند تا میشه و…..