2777
2789
اره اشنایی مجازی رو نمیدونم‌چرا پدرمادرا نمیپسندن

چون زمان خودشون نبوده ..فک میکنن همش چرته 

فک کن بچه ما بیاد بگه ی نفر از کره مریخ برام ایمیل فرستاده میخوام برم باهاش🙊

لایک نکن جون دل♥️🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون زمان خودشون نبوده ..فک میکنن همش چرته  فک کن بچه ما بیاد بگه ی نفر از کره مریخ برام ایمیل ...

دقیقا فک میکنن تو مجازی با ادم فضاییا اشنا میشیم یکی نیس بگه خب اوناام بچه یه پدرمادر دیگه تو همین مملکت خودمونن دیگه

حالا آشناییه مامان و بابامم میگم 

مامانم مال چهارمحاله بابام اصفهان بعد پدر بابام به اونجا ها خیلی سفر میکردن و آشناییت داشتن خلاصه دیگه با اون پدربزرگم رفیق میشن و بابام یه روزی که باهاشون می‌ره اونجا از بین ۹ نفر از خاله هام عاشق مامانم میشه و تمام 😅😍

پسر خاله م بود ،همیشه sms لطیفه و اینا میفرستادیم واسه هم ، 

یه بار پیام دادم   نوشته بود یه نفر هست دوسش داره  و میخواد باهاش عروسی کنه، منم پیام دادم تبریک گفتم و نوشتم کی هست عروس خانوم،  اونم جواب داد کسی که ماه دیگه تولدشه😳، 

از خجالت آب شدم دیگه من نتونستم جواب بدم تا بعد چند روز دوباره پیام داد ................و الانم شوهرمه🥰

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 
پسر خاله م بود ،همیشه sms لطیفه و اینا میفرستادیم واسه هم ،  یه بار پیام دادم   نوشته بود ...

خوشبتتیتون پایدار 

من متولد ۷۰ و مجرد 

ظاهر و باطنم خوبه 

ولی دریغ از یه ادم خوب اطرافم 

اطرافم کسی نیست 

گناهم بی کسیه 😭💔💔💔💔

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
خوشبتتیتون پایدار  من متولد ۷۰ و مجرد  ظاهر و باطنم خوبه  ولی دریغ از یه ادم خوب ا ...

ان شاالله به زودی یه آدم خوب وارد زندگیت بشه

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم