2777
2789
عنوان

تو بغل بچم تا حد مرگ گریه کردم💔

3023 بازدید | 60 پست

انقد دلم خونه که نمیتونم توصیفش کنم...

الهی بمیرم برای بچم ... فقط ۴ سالشه تا دید گریه ام گرف اومدم محکم بغلم کرد و اجازه داد تو بغلش یه دل سیر گریه کنم 

از بیکسی ... از تنهایی ... از درد و غمم به کجا پناه ببرم نمیدونم . فقط میگفتج خدا بچم ۴ سالشه نباید اینجوری بشه نباید اینجوری هق هق هامو ببینه چرا نمیتونم خودمو کنترل کنم💔

بمیرم براش💔💔💔💔💔

من قهرمانِ زندگیمو تو آیینه میبینم 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا تو دعوا مراقب حرف زدناتون باشین 

بعضی حرفا مث خنجر فرو میرن تو قلب..‌ بعضی حرفا ویران میکنن .. نابود میکنن طرف مقابلو💔

من قهرمانِ زندگیمو تو آیینه میبینم 🌱

گناه داره بچه جلوش گریه نکن

میخوای تو حموم گریه کن اشکاتو بشور بیا بیرون لبخند بزن بچس گناه داره خو

من همونیم که اگه یه جای بهم ضربه زدی و رفتی مطمئن باش سرفرصت شاخ به شاخ میزنم بهت:)
تورو خدا نکن این کارو من بچه اولم تمام غصه و درد ودلای مادرمو تو بچگی شنیدم الان یه ادم استرسی و بی ...

دقیقا بچهای اول اسیب دیده ترینا هستن از همه لحاظ

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
توروخدا تو دعوا مراقب حرف زدناتون باشین  بعضی حرفا مث خنجر فرو میرن تو قلب..‌ بعضی حرفا ویران ...

آره دقیقا این حرفاس که باعث میشه آدم دیگه مثل قبل نشه 🌹

باید قبل از حرف زدن یکم فکر کنیم که بعدش چی میشه

میشه یه" صلوات " برام بفرستید؟🌸اگه خواستید بگید منم برای شما بفرستم