2777
2789
عنوان

کیا زودپز برقی دارن؟

389 بازدید | 12 پست

من یه زودپز برقی تازه گرفتم موقع پخت تو حالت زودپز سوپاشو میبندم. ولی از اون سوپاپ قرمزه بخار میاد حین پخت یک صدای فس مانندی هم داره. خرابه به نظرتون؟ از هر کی میپرسم یه چی میگه. اعصابم خورد شد بخدا با این خریدی که کردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپاپ رو یکم جابه جا کن بیفته سرجاش . اون جا نخورده 

سوپاپش میچرخونم تو حالت عدم خروج بخار گذاشتم. اصلا نمیدونم تو زودپز برقی  باید از اون سوپاپ قرمزه بخار بیاد یا نه؟ تو زودپز گازی میاد؟

سوپاپش میچرخونم تو حالت عدم خروج بخار گذاشتم. اصلا نمیدونم تو زودپز برقی  باید از اون سوپاپ قرم ...

تو زود پز گازی میاد کم . اگه نیاد که میترکه

ولی من برقیم دارم از اونم‌میاد . عکسشو بفرست ببینم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
تو زود پز گازی میاد کم . اگه نیاد که میترکه ولی من برقیم دارم از اونم‌میاد . عکسشو بفرست ببینم  ...

تو برقی مال شما  بخار میده پس؟ صدا هم میده؟ 

من از دیجی خریدم تو نظرات گفته بودن اصلا صدا نمیده بخار هم نمیده. میگم نکنه مال من خرابه. خیلی ناراحتم.

درسته . ببین قشنگ سرجاشه . غذا رو خوب میپزه ؟ 

مرغ گذاشتم با لپه روی  ۳۰ دقیقه پیش فرضشه. یک ربع هم طول کشید گرم بشه.کلا ۴۵ دقیقه خوب بود نرم شده بود. ابشم به نظرم زیاد کم نشد.