عوضیه جوابشو نده تموم با یکی دیگه نامزده از یه نفر دیگه خواستگاری میکنه اگه دلش گیر توئه چرا با اون بدبخته
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی اون دختری که نامزدشه متاسفانه دوره زمونه بدی شده هرکی که حتی یدونه هم رل زده احتمال خیانتش هست طرفباید دقت کنه و اگ شعور واصالت داره با طرف چت نکنه
If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
تو که داری باهاش چت میکنی دیگه چرا ادای آدم خوبارو درمیاری؟ بنظرت نامزدش بفهمه الان درحال چت کردن ب ...
من میدونم نفرینم میکنه اما من قصدم هیچوقت این نیست که زندگی نامزدش خراب کنم اما میخوام دست از این کاراش برداره چون اگه من نباشم یکی دیگه رو میتونه جای من بزاره و من اینو نمیخوام
در صف دشمنان کسی جز آشنا ندیدم😅آلاگوز یعنی چشم رنگی
الان نشستی جوابشو میدی؟! این هوا برش میداره فکر میکنه چه تحفه ایه ک وقتی زن داره بازم بقیه باهاشن . حالا شما هم بلاکش کنی میره سراغ یکی دیگه . اینا رو باید همون اول کلی فحش بارون کنی ک بدونه چه آدمه کثیفیه نه اینک منطقی بشینی باهاش حرف بزنی