رفتید؟ راضی بودید؟ اگه بخوایم فقط چربی شکم آب بشه امکانش هست؟
پیش بیا! پیش بیا! پیشتر! تا که بگویم غم دل بیشتر دوست ترت دارم از هرچه دوست. ای تو به من از خود من خویشتر. دوست تر از آنکه بگویم چقدر. بیشتر از بیشتر از بیشتر
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آره گلم من با یه مربی تخصصی و لیست رژیم و ورزش در عرض ۲ماه ۱۲کم کردم از لولو ب هلو تبدیل شدم الانم و ...
چه عالی👌🏼رژیمت سنگین بود؟
پیش بیا! پیش بیا! پیشتر! تا که بگویم غم دل بیشتر دوست ترت دارم از هرچه دوست. ای تو به من از خود من خویشتر. دوست تر از آنکه بگویم چقدر. بیشتر از بیشتر از بیشتر
نه عزیز ۱۳۰۰کالری اوایل یکم فشار اومد بهم اما با اراده قوی یه هفته ای عادت کردم الانم حتا تو بگو ی قابلمه پر جلوم غذا باشه من فقط همون مقدار درست رو میخورم قبلا چشام اار گشنن بود🤣
نه عزیز ۱۳۰۰کالری اوایل یکم فشار اومد بهم اما با اراده قوی یه هفته ای عادت کردم الانم حتا تو بگو ی ق ...
مثل من 🙁