2777
2789
عنوان

همسرم قبل ازدواج بهم دروغ گفت که ... نداشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2528 بازدید | 82 پست

از اول نباید بپرسی ادم گذشته ای داره که شاید یاد اوریش برای خودشم خجالت اور یا اصلا عذاب اور باشه ما نباید طرف و بزاریم رو به روی میز اتهام و ازش اعتراف بگیریم نه نعوذبالله خداییم نه قاضییم اگرم پرسیدی و پیله کردی دیگه نباید ناراحت بشی مگه اون موقع شما بودی که بهتون خیانت شده باشه از کجا معلوم طرفت راست بگه و فانتزی ذهنشو نگه زا نخواد ازار بده در هر صورت حالا که پرسیدی دیگه پیشو نگیر الانشو ببین ببین چند مرده حلاجه انقدر ادم درستی هست که بشه روش حساب باز کردو دروغ و گذشته اشو نادیده گرفت یا نه زندگی رو با احساسات جلو نبر هنوز خیلی بالا پایین داری و مسیرتون طولانیه باید درست بسازیش

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مورد بر عکسش هم اگه بود حق میدادین؟

من تمام گذشته ام رو بهش گفتم حتی چیزایی که جنبه اش رو نداشت اوایل 

یعنی همه چی 

چون حقشه بدونه کی قراره همدمش بشه  

از قدیمیای نی نی سایت و هزاران بار ترکیده هستم😂
احتمالا تا تو عقدم جدا بشم من نمیتونم دوباره بهش اعتماد کنم حس میکنم بازم با صلاحیت خودش ممکنه دروغ ...

وای درکت میکنم 🥲 ولی دیگه 90 درصد پسرا این شکلین کسی‌ نیس قبل ازدواج رابطه نداشته باشه تو پسرا (یعنی کار نکرده نداریم ولی کم کار کرده داریم) حالا میل خودت ☹️

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

دروغ گفتنش که کار اشتباهی کرده 

ولی دیگه گذشتش رو کنکاش نکن

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

فکر میکنی بقیه مردا نداشتن؟😐 حداقال هفتاد درصدشون داشتن اون یکی ها ام نتونستن مگرنه اوناهم این کارو ...

دیقا خونه خالی پیدا نمیکردن یا دوست دخدراشون توسط خانواده محدود میشدن 😐😂

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
احتمالا تا تو عقدم جدا بشم من نمیتونم دوباره بهش اعتماد کنم حس میکنم بازم با صلاحیت خودش ممکنه دروغ ...

اسی چقدر ساده ای خب برای گذشتش بوده سعی کن بهش فکر نکنی

منم خدایی دارم...🖤
وای درکت میکنم 🥲 ولی دیگه 90 درصد پسرا این شکلین کسی‌ نیس قبل ازدواج رابطه نداشته باشه تو پسرا (یعن ...

والا به پیر به پیغمبر برام رابطه مهم نیست دورغ گفتنش مهمه

برای من مهم نیست 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

اسی چقدر ساده ای خب برای گذشتش بوده سعی کن بهش فکر نکنی

من چند بار بگم رابطه اش مهم نیست

مهم دروغ گفتنشه

بابا سوالم اینه که میگم نکنه کلا دروغگو باشه

والا به پیر به پیغمبر برام رابطه مهم نیست دورغ گفتنش مهمه

بنده خدا شاید ترسیده قبول نکنین اخه وقتی خودش تعریف کرده دروغ نگفته بهش بگین دوباره چیزیو مخفی نکنه حتی اگه ناراحتتون کرد بگه بهتون