2777
2789
عنوان

همسرم قبل ازدواج بهم دروغ گفت که ... نداشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2529 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه شوهر ساده ای داری که خودشو لو داده

به کسی که به ویژه در سنین جوانی طاقت تحمل وجود خسته کننده ی دیگران را ندارد و به حق از معاشرت با آنان ناخرسند می گردد و به انزوا رانده می شود، توصیه می کنم که عادت کند، قدری از تنهایی خویش را به همراه خود به جمع ببرد، یعنی بیاموزد که حتی در جمع نیز تا اندازه ای تنهایی خود را حفظ کند، هر چه می اندیشد فورا ابراز نکند و همچنین آنچه را که می گویند زیاده به جد نگیرد،, و از دیگران نه از حیث اخلاقی، نه عقلی انتظار بسیار داشته باشد و بنابراین بی اعتنایی را در برابر نظرات آنان در خود استوار کند که این مطمئن ترین روش برای اعمال شکیبایی در خور تحسین است   شوپنهاور / در باب حکمت زندگانی🌻 خدایا بهم صبر بده رنج این روزامو تحمل کنم 😔🙏🏻
حالا ک فهمیدی میخوای چکار کنی

احتمالا تا تو عقدم جدا بشم

من نمیتونم دوباره بهش اعتماد کنم حس میکنم بازم با صلاحیت خودش ممکنه دروغ بگه🥲

از قدیمیای نی نی سایت و هزاران بار ترکیده هستم😂
الان میگن گذشتس مهم نیست ولی این همون ادمه ذاتش که تغییر نکرده به نظرم منطقی تطمیم بگیر 

دقیقا مخصوصا اگر با اونا بیشتر بهش خوش گذشته باشه وبخواد مقایسه کنه که اره اون زمان چقدر خوب بود وفلان فیلش یاده هندستون میکنه

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
گذشتش بتو مربوط نیست که،اونم قبلا نگفته چون ترسیده بری چون دوست داره

در مورد بر عکسش هم اگه بود حق میدادین؟

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
چرا نپرسم وقتی فقط همین یه مورد برام اهمیت داره

والا واسه منم اهمیت داره ابن چیزا میگن نپرسید😳 طرف رفته باشه با هزار نفر چرخاشو بزنه بعد بیاد خواستکاری منی که با هیچکس نبودم بعد طبق خرف روانشناسای نی نی سایت نباید بپرسم قبلا با چند نفر بودی

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

کاش ازش نمی پرسیدی ، من آدم فوق العاده حساسی ام به همین خاطر به نامزدم گفتم اگر قبلا دوست دختر و... داشتی اصلا چیزی به من نگو 

ولی با این حال بهم گفت 😑😑😑😑کارش خیلی اشتباه بود من واقعا اذیت میشم گاهی که اون دختر رو میبینم 

پیله ات را بگشا، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی 🦋                      

میگن زیر درخت سالم ور بری یه کرم پیدا میشه ول کن اون گذشتش بوده حالت نگفته ک گفته دیگ مهم نیست مهم تو انتخاب کرده همین

هرچی خوبه مال مرداس😡نمونش ما خانوم ها😏والا😑خدا سایه مونو از سرشون کم نکنه😁😅😅
الان میگن گذشتس مهم نیست ولی این همون ادمه ذاتش که تغییر نکرده به نظرم منطقی تطمیم بگیر 

همینو بگو

نی نی سایت پره از زنای بیچاره ای که گذشته ی شوهرشون دامنشونو گرفته

ملت یه چیزی یاد گرفتن هی میگن مهم نیست مهم نیست

چی چی مهم نیست😑

از قدیمیای نی نی سایت و هزاران بار ترکیده هستم😂