2777
2789
عنوان

از دختر بودن خسته شدم دیگه نمیتونم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2037 بازدید | 92 پست
شهرمون شهر خوبی نیس 

برید یه شهر دیگه 

به هر حال نباید به جای راه حل صورت مسئله رو پاک کرد 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
چون پریودی شدیدی دارم و خیلی از کارارو نمیتونم انجام بدم حتی راه رفتنم برام سخت میشه و ممک ...

از کجا میدونی باهاش راحتی

شاید بدنت نتونست باهاش کنار بیاد 

بخاطر ی چیزی ک شاید بشه شاید نشه مختو نخور

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم پریود میشیم اما بیرون میریم تختمون هم نجس نمیشه من خودم تا ساعت نه شب بعضی وقتا بیرون رفتارم سنگینه تقریبا ولی تیپام لش و اسپرت من دخترم و ب دختر بودنم افتخار میکنم 

ما دخترا قراره نسل بعد جامعه رو بسازیم و اگر ما عقده ای باشیم فرزندان عقده ای تحویل جامعه میدیم بیا شاد باش دختر بودن خیلی مزیت داره حالا همون هفت روز پریود سخته والا شمارو نمی‌دونم اما من تو پریودیام باید ظرفارو بشورم و کارارو بکنم خانواده های ماهم اونقدرایی ک بگی درکمون نمیکنن فقط ما عادت کردیم ب اینکه زندگی همینه چه خوشحال باشی چه نارحت میگذره پس خوشحال باش خوش بگذره😇🙃✨

شما چند سالتونه؟ 

17😕

درسته سنم کمه و قصد ازدواجم ندارم ولی کلی گفدم😐🤦🏻‍♀️من الان چن سالی رو ی پسر کراش دارم ولی نمیگم بش چون میترسم مسخرم کنه یا رد کنه 🤦🏻‍♀️😐 کلا دخدر بودن تو ایران قابل هضم نیس 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
مرسی عزیزم که درک کردی

خواهش میکنم عزیزم ❤️

بالاخره منم هم جنس خودتم و تو همین جامعم و آشنا هستم با مشکلات هم جنسام 🫂❤️ 

سعی کن تو این شرایط که هیچکس درکت نمیکنه و مهربون نیست باهات ، خودت درک کنی خودتو و خودت با خودت مهربون باشی ❤️

جامعه تا یه حدی سختگیری داره ولی نه انقدر که تو سخت گرفتی. کسی با پریود تو کاری نداره میتونی بری بیر ...

تاپیکمو با دقت نخوندی🙂

اگر مشکلی با انجام این کارا نداشتم که تاپیک نمیزدم

هردو

بخدا ماهام داریم زندگی میکنیم مطمئن باش متاهلم بشی از کاپ استفاده نمیکنی بعدشم خداوند زنو افریده ک مردش بتونه باهاش گرم ارتباط بگیره ببخشید نمیتونم راحت توضیح بدم،ولی اینکه مردای نامحرم و غریبه ب زن هیزی میکنن اون دگ مشکل روان و ناپاکی خودشونه مشکل دختر بودن و جنسیت زن نیست

دقیقا...کلآ ناشکری موج میزنه تو تاپیکش... جنس دختر لطیف و حساسه... باید لذت برد از دختر بودن

بله دختر لطیف و حساسه

منم یه دختر لوسمو دوس دارم ناز کنمو یکی مثل کوه پشتم باشه و نازمو خریدار باشه ولی کو؟؟؟ مجبورم این حسو درونم بکشم چون الان همه یه مشت گرسنه جنسی هستن

بله دختر لطیف و حساسه منم یه دختر لوسمو دوس دارم ناز کنمو یکی مثل کوه پشتم باشه و نازمو خریدار باشه ...

خب واسه مامان وبابات خودتو لوس کن حتما ک نیاس وسه مردای بیرون ک همشون گرسنه هستن خودتو لوس کنی عزیزم

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️