2777
2789
عنوان

از دختر بودن خسته شدم دیگه نمیتونم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2037 بازدید | 92 پست

فکر میکنی پسر بودن خیلی شاخه؟؟

پسر باشه هرروز صبح با درد و یه آنتن دراز شده رو ب رو میشی باید رو خودت هی پتو بکشی مبادا خواهر مادرت ببیننت!!

باید هر جا رفتی خودتو کنترل کنی مبادا بلند شه و آبروت بره!!!

باید همش صبر کنی تا بخوابه!

عزیزم خانوادمو چیکار کنم؟!

😑 همین مونده که خانواده واسه اینم بخوان نظر بدن 

این دیگه خیلی شخصیه و اصلا چجوری میخوان بفهمن 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خانوادمو چیکار کنم؟!

رد دادی،،، این چه طرز تفکریه آخه،،، به خودت سخت نگیر اینهمه زن ورزشکار مثلا هستن با شرایط زنانه میرن ورزش‌های سخت اونوقت شما با خودت درگیری، یه خورده با بدنت راحت باش خودت رو بیشتر بشناس خیلی راحت میشی

حالا اینا به کنار حتا ما دخدرا حق انتخاب نداریم انتخاب میشیم نمیتونیم بریم خواستگاری منتظریم یکی بیا ...

آخ گفتی

حاضر شی بری تا مادر و خواهر و فلان فامیل داماد تو رو برانداز کنه ببینه جنس خوبی هستی یا نه!

فکر میکنی پسر بودن خیلی شاخه؟؟ پسر باشه هرروز صبح با درد و یه آنتن دراز شده رو ب رو میشی باید رو خو ...

عالی بود خیلی خندیدم😂

یجور میگن قیافه مهم نیست و مهم شخصیته انگار ما خوشگلا بی شخصیتیم😒😂🌹

کاملا درسته 

ولی همش از پدر مادرا خودمون نشات میگیره 

که گند زدن تو تربیت پسر ایرانی و به دختر بدبخت سخت میگیرن 

که من خاک توسر بابام بخاطر اینکه پسر خالم نیومده منو بگیره با خالم کلا قطع ارتباط کنه 

بمیرم من همشون راحت بشن😓😓😓😓

هرچی آرزوی خوبه مال تو❤️
یعنی هر ده روز انقد خونریزیت شدیده که پس میدی؟ ول کن دختر این حرفارو نزن. برو بیرون کلاس برو خودتو م ...

کدوم بیرون؟ با کی برم؟ کدوم کلاس؟ وقتی چون دخترم بهم اجازه خیلی از کارارو نمیدن

چون پریودی شدیدی دارم و خیلی از کارارو نمیتونم انجام بدم حتی راه رفتنم برام سخت میشه و ممک ...

مگه کاپ قاعدی نوار بهداشتی منظورت نیست خب چه مشکلی داره وا پس چی بذاریم

عالی بود خیلی خندیدم😂

والا دیگ این دختر خیلی خودشو باخته از سختیای مرد بودن خبر نداره. 

مردا دارن میجنگن بخدا   تو این گرونی .کار نیس.باشه ام سخته . تو سرما و گرما بیرونن. کلا خیلی دلم میسوزه واسشون

باشه ولی سخت گیری های خانوادتونو و محدودیتایی که دارین و کنار نیومدن با یه عملکرد طبیعی بدن خانوما رو به گردن بقیه نندازین و به کل جامعه تعمیم ندین 

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...
17😕 درسته سنم کمه و قصد ازدواجم ندارم ولی کلی گفدم😐🤦🏻‍♀️من الان چن سالی رو ی پسر کراش دارم ولی ...

این حس به خاطر سنت هستت اکثرا تو این سن و سال همین حس و حال رو داشتیم...ولی تو هر شرایطی هستی هم خودت رو دوست داشته باش و به خودت عشق بورز هم خانوادت رو هم شهرت رو و هم کشورت رو این حسهای خوب  مربوط به هویتت رو به خودت منتقل کن..اگه کسی به هویتش افتخار نکنه به زودی به پوچی میرسه...به نظر من دختر بودن زییاترین ک بهترین حس دنیاست فکراب مثبت داشته باش تا خوبیها بیان سراغت .هر قت از خودت و هویتت بدت بیاد همیشه بدی ک بدبختی میاد دنبالت...جهان سوم اونجایی هست که مردمش مثل حیوون کنار هم زندگی میکنن  ،انقدر تحت تاثیر حرفهای منفی نباش ...تو باید قوی باشی ،یه دختر قوی که عاشق خودش و پدرو مادرش و خانوادشه عاشق شهرش و کشورش...مردم رو دوست داشته باش باور کن عینکت رو عوض کنی هر روز بخاطر دختر بودنت خداروشکر میکنی ...دردودل کن ولی نزار به بی هویتی و پوچی برسی تو حیف هستی دختر زیبا