2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حد وسط ولی برام لازم بود دماغ بزرگی نداشتم ولی انقدر توی مغزم جا انداخته بودن از بچگی که فکر میکردم حتما باید اینکارو کنم زیادم تغییر نکردم ولی چون دوست داشتم اینکارو انجام بدم راضیم

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

قشنگه

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
از روبرو خیلی خوبه 😍😍مبارکت باشه از نیمرخ یکم ایراد داره هنوز اونم به خاطر ورمه در کل قشنگه ❤️

مرسی عزیزم،اره بابا نیمرخس تازه اینجا خوبه بعضی وقتا داغون میشه هیپیام میدم دکتر میگه بابا بخدا ورمه طول میکشه تا دماغ اصلیت مشخص بشه

مرسی عزیزم،اره بابا نیمرخس تازه اینجا خوبه بعضی وقتا داغون میشه هیپیام میدم دکتر میگه بابا بخدا ورمه ...

اره هنوز اولشه 😍😍😍یکم که بگذره میشه عین چیزی که میخواستی 

کاش منم تو این مرحله بودم خوش به حالت تموم شده بیشتر استرسش

اره هنوز اولشه 😍😍😍یکم که بگذره میشه عین چیزی که میخواستی  کاش منم تو این مرحله بودم خوش به ...

ببین قبلش چیزایی که از دکتر میخوای تویه دفترچه بنویس قشنگ رفتی اونجا هول نکنی یادت بره بعدشم اصلا استرس و درد و سختی نداره فقط مراقبت میخواد برا من تنها دردش روز اول،  و نشستنش سخت بود کمردرد شدید گرفته بودن و بخیش،و رو به بالا خوابیدنش برام سخت بود البته من تحمل دردم کمه