2777
2789
اخه به گفتن نیست متاسفانه جاهای دولتی به حرف کسی گوش نمیدن:(

خودشونم اگاهی کافی نداشتن

باید نمونه از بیمارستان میگرفتن میبردن ازمایشگاه خصوصی   یه هفته ای جوابشون میداد  الان کفتن بهشون یه ماه دیگه

آروم باش عزيزم 

به شفا به اماما ،به خدا اعتقاد داشته باشين 

اصلا شما كى هستين كه دارين حكم ميدين همه چيز دست خداست 

توده كليه پاتولوژى رفته ؟ 

اين جمله اى كه شما ميگين كاملا فارسى ،حتما ى گزارشى چيزى دارى عكس اونو بفرست 

سى تى اسكن شكم يا ريه دارين حتما ،گزارش اونا و گزارش پاتولوژى رو بفرست بهت بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ازمایشگاه مشخص میکنه ایا نمونه خوش خیم هس یا خدای نکرده بدخیم اگر بدخیم باشه مشخص میکنه کدو ...

یعنی حتما توده بوده که نمونه برداشتن ؟مثلا امکان نداره شاید اصلا تودهدنباشه وفقط یه مکروب معده باشه

آروم باش عزيزم  به شفا به اماما ،به خدا اعتقاد داشته باشين  اصلا شما كى هستين كه دارين ح ...

مرسی عزیزم ولی اکثر جوابارو که اصلا این بیمارستانهای قزوین ندادن بهمون یه چند تا هم که دادن بابام برده تهران الان هیچی دردسترس ندارم ولی نمونه معدشو فرستادن پاتولوژی از توده کنار کلیه نمونه نگرفتن هنوز 

[QUOTE=240866488]آروم باش عزيزم  به شفا به اماما ،به خدا اعتقاد داشته باشين  اصلا شما كى هستين كه درواقع ام ار ا ای رو متخصص مغز واعصاب درخواست کرده بود از مغز ونخاع که وقتی سی دی نخاع رو نگاه میکنه مت جه توده میشه میگه دکتر خودشم وحشت کرد وگفت این چیه کنارکلیه ش خواهرم میگه به من نشون  دادتومانیتور یه چیز ابر مانند بود ولی گفته بود من تخصصم مغز ببرید جای دیگه که ماهم بردیم 

یعنی حتما توده بوده که نمونه برداشتن ؟مثلا امکان نداره شاید اصلا تودهدنباشه وفقط یه مکروب معده باشه

همه چی احتمال داره باشه مثلا عفونت  اما با توجه به علامت های مادرت بیشتر میخوره توده باشه