مرغ پرتقالی که هر کی خورده عاشقش شده
مرغ رو با کره و روغن سرخ می کنم بعد مقدار زیادی پیاز رو سرخ می کنم و چند حبه سیر
بعد مرغ ها رو داخل سیر و پیاز میذارم و مقداری زعفرون، آب پرتقال شرکتی( طبیعی هم میشه ولی به این خوشمزگی نمیشه)
و کمی آب میریزم و یک عصاره ی مرغ و میذارم تا خوب جا بیفته . در نهایت بازم زعفرون می ریزم
آخرش مقداری زرشک و خلال بادوم و خلال پسته رو تفت میدم و روی خورشت میریزم، حواستون باشه ک این خورشت کمی شیرینیه پس به زرشک زیادی نیاز داره و نباید به زرشک شکر اضافه کرد
همراه با برنج سرو میشه
خیییلی خوشمزه ست