2777
2789

ازکجا گرفتی؟

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ نوعی هست 

آلدارا زدم سه تا بودن ،الان دوتاش دراومده،یکیش از قبلی بزرگتره، الان قارچ و عدسی و لیمو و عسل ،دمنوش،چای سبز ،وسیر خام استفاده میکنم ،کمتر از فرآورده های حیوانی میکنم،فلفل دلمه 

تو این چند وقت بیشتر به سلامتیم توجه کردم و کمتر اشغال خوردم،حتی افکار ی رو که سمن دیگه بهش فک نمیکنم یعنی حواسمو پرت میکنم،این بیماری باعث شد بفهمم چقدر اشتباه زندگی کردم 

تو این چند وقت بیشتر به سلامتیم توجه کردم و کمتر اشغال خوردم،حتی افکار ی رو که سمن دیگه بهش فک نمیکن ...

این بیماری درمان نداره و برخی از مدلاش سرتان دهانه رحم میاره
فقط میتونی ظاهر زیگیلو رفع کنی اما با هر استرس و ... برمیگرده و به شریک جنسیتم منتقل میکنی
از یک تا دوسال میتونه پنهان بمونه 

این بیماری درمان نداره و برخی از مدلاش سرتان دهانه رحم میاره فقط میتونی ظاهر زیگیلو رفع کنی اما با ...

من دوبار رفتم متخصص زنان هیچ کدوم نگفت برو hpvازمایش بده ،نمیدونم لازم هست یا نه