پری_با_موهای_قرمز مدیر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 عنوان چرا اسم پسر اینقد کمههههه😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 8904 بازدید | 554 پست یا تکرارین یا اینقد عجیب و غریبن ک آدم می مونه اسم دختره یا پسر...لطفا اسم پیشنهاد بدین ک هم عجق و وجق های امروزی نباشه هم تلفظش راحت و خوش معنی باشه محمد خیلی دوست دارم ولی چون اسم برادر شوهرمو همسرم قبول نمیکنه هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️ 1401/03/22 | 22:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 ماکان آیهان هومان(اسم پسر خالم) رایان(اسم داداش پسر خالم😂) نهههه هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
nrgol عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 1307 علی مردان، علیهاناسم رو شخصیت ادما تاثیر میذار به نظرم با مفهوم بذار من علی مردان دوست دارم چون انگار مرد مرداست
نیلوفرخانوووم2 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 7678 اسم هایی ک تلفظ راحتی داشته باشه کوتاه باشندمثل آرین یا آریا یا محمد پارسا کیان قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
sadaf_sahra عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 1909 اتایار یه اسم اصیل ترکی به معنای یاور پدر خیلی خوبهاسم دختر آتاناز خیلی قشنگه این دوتارو خیلی دوست دارم
قندیلک عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 1067 اسم پسرام امیر و محمد و علی رضا هست نه من آنم که تو دانی نه تو آنی که من دانم
11234567 عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 4289 زنندگی قشنگه و من با همه ناملایماتی هاش میسازم و با بدی هاش مبارزه میکنم و اونو قشنگ تر میکنم😊😊❤️من زندگیو بیشتر از هرآنچه تصور میشه دوست دارم😊❤️😍
گيسوكمند عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 21343 سهيل اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 علی و محمد زیباترین اسم پسر سجاد هم زیباست سجاد که اصلا علی هم ک اووووه اینقد زیاد داریم هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
بنفشpurple عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 5647 من اسم علی و خیلی دوس دارم بنظرم ت نسل جدید دیگه تکراری و زیاد نیست یعنی کلااااا برتر و والا در همه چی ✨happy to light and that's enough
11234567 عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 4289 نهههه ماهان اسم بچه های لوسه زنندگی قشنگه و من با همه ناملایماتی هاش میسازم و با بدی هاش مبارزه میکنم و اونو قشنگ تر میکنم😊😊❤️من زندگیو بیشتر از هرآنچه تصور میشه دوست دارم😊❤️😍
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 اسم پسرام امیر و محمد و علی رضا هست زنده باشن هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️