2777
2789
عنوان

چرا اسم پسر اینقد کمههههه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8904 بازدید | 554 پست

اسی اینقدر که پسر تو فامیل شماست تو جهان نیستتت 

ولی من اگر پسر دار بشم اسمشو میزارم کیهان به نظرم خیلی با ابهته هم تو بچگی قشنگه هم وقتی بزرگ میشه 

و اینکه نظر منو میخوای اگر خیلی گیر کردی برو یکم داستان های تاریخی شاهنامه و ایرانی اصیل بخون 

اونوقت ی اسطوره جذبت میکنه و میتونی اسمشو بزاری و اسمای شاهنامه و داستان های اصیل هیچ وقت قدیمی نمیشه و همیشه برای بچه یاداور چیز قشنگیه

همون پس..‌‌‌‌من دبیرستانی بودم خوندم

من فن فیکشن میخونم مینویسم حال میکنم🙂

زنندگی قشنگه و من با همه ناملایماتی هاش میسازم و با بدی هاش مبارزه میکنم و اونو قشنگ تر میکنم😊😊❤️من زندگیو بیشتر از هرآنچه تصور میشه دوست دارم😊❤️😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اینقدر که پسر تو فامیل شماست تو جهان نیستتت  ولی من اگر پسر دار بشم اسمشو میزارم کیهان به ...

🤣🤣🤣دقیقا اخه شهرستان ارتباط ها زیاد و فامیل هم بزرگ

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
همون پس..‌‌‌‌من دبیرستانی بودم خوندم

من از پارسال گیر کردم توش🥲چوبدستی هم درست کردم که گم شده با روزنامه دیلی پرافت

زنندگی قشنگه و من با همه ناملایماتی هاش میسازم و با بدی هاش مبارزه میکنم و اونو قشنگ تر میکنم😊😊❤️من زندگیو بیشتر از هرآنچه تصور میشه دوست دارم😊❤️😍
فهمیدم نذر منظورته ولی نفهمیدم نذر چی کنم

پسرتو به اسم ائمه بزار حداقل دو اسمی محمد پارسا محمد متین و..

آرکا    به معنی  دلگرمی

سورن  به معنی شجاع

انقدر مشغول ارتقای خودت باش که فرصت نداشته باشی دیگران رو قضاوت کنی 💚       لینک چالش حرف ناشناس من ✏💌👧💖                                                                                                             https://harfeto.timefriend.net/16551099160864                                                                                           
پسرتو به اسم ائمه بزار حداقل دو اسمی محمد پارسا محمد متین و..

اخه میگم دو اسمی نمیشه چون فامیلی همسرم خودش دو بخشه

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
🤣🤣

نخند بچه پاترهد دو آتیشه است 🥲

تازه رفیقشو ندیدی میومد با اکانتم فن فیکشن میزاشت😅😅