2777
2789
عنوان

یکی از اقوامم اصلا پس انداز نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما از کجا امارشون رو داری .. سالی صد تومن یعنی ماهی حدود ۱۰ تومن پس انداز دارن جتما بیشتر از ۲۰ در ماه درآمد دارن 

دیگر مپرس از من نشان،کز دل نشانم می‌رود....                       یاسمن_۷۰هستم  
کارمندن ولی واقعا خیلی طلا میگیرن از عید تا الان. بالای پنجاه تومن خریدن

همسر منم کارمنده تازه جدیدا شغل دوم هم دست و پا کرده درآمد مون خوبه ولی سالی صدتومن خدایی زیاده 

دیگر مپرس از من نشان،کز دل نشانم می‌رود....                       یاسمن_۷۰هستم  

طلاام پس اندازه دیگه کلن الان بهتره پولرو یچی بخری تا نقد نگه داری از ارزشش کم میشه...برات بخره بعدش میزاری بفروشه؟یه دوستی داشتم اگه طلاهاشو میفروخت خونه میخریدن ولی میگفت نه ایناماله منه خودش جمع کنه بخره ادم برگاش میریخت 

شما چطوری پس انداز میکنید؟

ما هردو شاغلیم ولی خب قسط خرید خونه و ماشینمون هست 

و کل حقوقمون میره برا قسطا امسال یه وام پنجاه تومنی قراره بگیریم که هنوز ندادن شوهرم میگه دربیاد پنجاهو بخوابونم بعد پنجاه دیگه وام وردارم که میفته سال بعد

طلاام پس اندازه دیگه کلن الان بهتره پولرو یچی بخری تا نقد نگه داری از ارزشش کم میشه...برات بخره بعدش ...

اره میدم 

برا خرید خونمون صدتومن طلا دادم ولی خب دیگه همسرم نمیخره یجورایی فعلا هم نداره

ما هردو شاغلیم ولی خب قسط خرید خونه و ماشینمون هست  و کل حقوقمون میره برا قسطا امسال یه وام پن ...

پس در واقع شما پس انداز نمیکنید. خونه و ماشینی که استفاده میشه؛ پس انداز نیست.

وام رو گرفتید باهاش طلا بخرید خیلی بهتر از سپرده کردن توی این تورم وحشتناکه.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.