2777
2789

سلام

ببینید من امروز قرار بود پریودم تموم بشه از ظهر هم دارم ناخنام رو پاک میکنم اگه الان برم حموم تا بیام موهامو خشک کنم و...

نمازم قضا میشه راه حل دیگه ای نیس؟

یه آیه از قرآن بود که اگه مسافرید و غسل واجب به گردنتونه میتونید تیمم کنید یه همچین حکمی نیس که من الان بتونم انجام بدم؟

میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان و نابودی کرونا یه صلوات بفرستی؟🥺🥰                                                                                           اللّهمَّ صَل عَلے مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل ْفرَجَهُم🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا هست  چون وقت تنگه تیمم بدل از غسل کن  بدنتم پاک باشه  بعد وضو بگیر نمازتو بخون

عه ممنونم 

بعد اینکه وقت شد باید غسل حیض هم انجام بدم یا دیگه نیاز نیس؟

میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان و نابودی کرونا یه صلوات بفرستی؟🥺🥰                                                                                           اللّهمَّ صَل عَلے مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل ْفرَجَهُم🤲🏻
چرا هست  چون وقت تنگه تیمم بدل از غسل کن  بدنتم پاک باشه  بعد وضو بگیر نمازتو بخون

نشنیده بودم اینو 

این موصوعی که میگید برای یه چیز دیگه بود

هر چه دلم خواست نه آن میشود/ هر چه خدا خواست همان میشود...
یعنی ظهر پاک شدین؟

بله

نه همچین ایه ای نیست از ظهر تاحالا داری ناخن پاک میکنی همیشه ی روز قبل اینکه پریودت تموم میش لاکتو ...

واقعا

آخه خیلی دقت نیکنم که لاک نمونه جنس لاکم از این خشکا هس به زور ماک میشه

عه ممنونم  بعد اینکه وقت شد باید غسل حیض هم انجام بدم یا دیگه نیاز نیس؟

اینکار نکنید 

فقط میددنم باید برین غسل کنید وقتی ادمدین بیرون ببینید چقدر وقت دارید اگر فقط اندازه‌ی خوندن نماز عصر هست اونو بخونید و طهر و بعدا قضا بخونید

مرجع تقلیدت کیه

آیت الله خامنه ای

منم یه سوال دارم اگه بادوستت کلا قطع رابطه کنی گناهه؟! به دلایل اینکه از رفتار و کاراش از دورغ گفتن و پنهون کاری هاش خوشم نمیاد به اخلاقیاتم نمیخورد 😐

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
سلام عزیز دیگه الان قطعا پاک شدین ؟ مطمئنید ؟ 

بله دقیقا روز دهم پاک میشم

بله

خب اگه مطمئن بودین ظهر قطعا پاک شدین باید همون وقت غسل میکردین اگه به تاخیر بندازبن گناه داره فکر کنم